Sport

Komentari 1

Predsjednik Sampdorije završio u zatvoru zbog kriminala...

Predsjednik Sampdorije završio u zatvoru zbog kriminala...

Nakon osam godina žrtvovanja, teškog rada, ali i optužbi i napada na moj račun, dosta mi je svega. I dalje ću davati sve od sebe za Sampdoriju, kazao je Massimo Ferrero u nedavnom intervjuu

Predsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Sampdorije Massimo Ferrero uhićen je zbog navodnog gospodarskog kriminala koji nema veze s klubom, objavili su u ponedjeljak talijanski mediji. 

Ferrero je u ponedjeljak ujutro odveden u zatvor, dok je još petero ljudi stavljeno u kućni pritvor. Financijska policija uhitila je Ferrera zbog korporativnog kriminala i stečaja, a kao dio istrage javnog tužitelja Paole iz regije Kalabrija.

Italian football Serie A Women match - UC Sampdoria vs AC Milan

On je kupio Sampdoriju u lipnju 2014. od obitelji Garrone, a prije dva dana u intervjuu za La Repubblicu kazao je da je umoran od svega i da traži investitore koji bi kupili klub.

Italian football Serie A match - UC Sampdoria vs Udinese Calcio


 
- Nakon osam godina žrtvovanja, teškog rada, ali i optužbi i napada na moj račun, dosta mi je svega. I dalje ću davati sve od sebe za Sampdoriju, ali ako ima zainteresiranih koji bi kupili klub molim vas upoznajte me s njima. Ja sam spreman poslušati pod uvjetom da ponude pravu cijenu - kazao je Ferrero u intervjuu.

Nakon 16 kola Sampdoria je na 15. mjestu, pet bodova iznad zone ispadanja. 

Najčitaniji članci