Obavijesti

Sport

Komentari 4

Predsjednik saveza govorio o Zidaneu, Mbappe poludio: Pa tako se ne priča o legendama!

Predsjednik saveza govorio o Zidaneu, Mbappe poludio: Pa tako se ne priča o legendama!

Zidaneova velika želja je voditi reprezentaciju svoje zemlje, no obzirom na izjave predsjednika Saveza, teško je vjerovati da će se to dogoditi u bližoj budućnosti. Pogotovo dok je Le Graet na vlasti

VIDEO

Francuska je na Svjetskom prvenstvu igrala bez nekoliko bitnih igrača, no svejedno je opet ušla u finale i na penale ostala bez obrane naslova. To samo pokazuje koliku koncentracije talenta ima ova nacija, no ništa nije idealno. Problem su svađe i razmirice u reprezentaciji između različitih klanova.

Karim Benzema je zbog sukoba s izbornikom Didierom Deschampsom propustio SP, a ne zbog ozljede, kako se prvotno tvrdilo. Raskol je u svlačionici, svaku vodi neku svoju bitku, a Kylian Mbappé već neko vrijeme je u sukobu s predsjednikom Saveza Noelom le Graetom. Ovaj put ga je razljutio zbog izjava na račun Zinedinea Zidanea.

2022 Ballon d'Or

Legendarni Zizou bio je jedan od glavnih kandidata za klupu francuske reprezentacije, no Deschamps bi na kraju mogao ostati. Le Graet je na te glasine odgovorio odrješito i pomalo bezobrazno.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Semi Final - France v Morocco

- Zidane sada možda ode u Brazil? Ne zanima me. Neka radi što želi. Nikad nisam ni razgovarao s njim niti smo mi ikad razmišljali o prekidu suradnje s Deschampsom - kazao je predsjednik francuskog nogometnog saveza. 

Da ga je Zidane kojim slučajem nazvao i izrazio želju da preuzme Tricolore, ne bi mu se ni javio. 

- Znam da Zidane ima puno obožavatelja, ali za što točno bismo mi trebali kriviti Deschampsa? Je li me Zidane pokušao nazvati? Ne. A i da jest, ne bih mu se javio. Da mu kažem da traži drugi klub? Da sam se dogovorio s Didierom i da za njega nema posla? - rekao je Le Graet i poprilično uzburkao francusku javnost. 

France arrive at Paris Charles de Gaulle Airport after losing in the World Cup Final against Argentina

Odmah se javila najveća francuska zvijezda Kylian Mbappé.

- Zidane je Francuska. Pa mi tako ne omalovažavamo naše legende! - napisao je igrač PSG-a na društvenim mrežama.

Zidane je praktički bez ikakvog iskustva preuzeo Real Madrid od Carla Ancelottija i ispisao povijest osvojivši tri Lige prvaka zaredom. Postao je jedan od najboljih trenera današnjice praktički preko noći, no ništa drugo se nije niti moglo očekivati od takvog genijalnog uma koji je svojevremeno bio jedan od najboljih igrača.

Ligue 1 - RC Lens v Paris St Germain

Velika želja mu je voditi reprezentaciju svoje zemlje, no obzirom na izjave predsjednika Saveza, teško je vjerovati da će se to dogoditi u bližoj budućnosti. Pogotovo dok je Le Graet na vlasti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora