Obavijesti

Sport

Komentari 33

Predsjednik Širokog je uletio u svlačionicu: 'Sve ću vam dati!'

Predsjednik Širokog je uletio u svlačionicu: 'Sve ću vam dati!'
1

Nogometaši Širokog Brijega pobijedili su Sarajevo u neizvjesnoj utakmici Kupa BiH. Oduševljen pobjedom u potpunom deliriju, u svlačionicu je ušao predsjednik Širokog i postao internetski hit...

VIDEO

U burnoj i neizvjesnoj utakmici nogometaši Širokog Brijega bili su bolji od Sarajeva u osmini finala Kupa BiH rezultatom 3-2.  

Predsjednik Širokog Brijega Miro Kraljević upao je u svlačionicu i presretan zbog pobjede rekao:

- Sve ću vam dati! Pokazali ste srce i igru, ne samo danas, nego cijelu sezonu - sretno je konstatirao Kraljević, a igrači su odmah znali što žele dobiti: 

- Dupla premija! - odjekivalo je svlačionicom, a Kraljević je prijedlog spremno prihvatio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, utakmica je bila puna incidenata na terenu, a i na tribinama Pecare. Na Pecari je čak bio i dvominutni prekid utakmice zbog djelomičnog nestanka struje. Širokobriježani su nakon 90 minuta ipak izbacili Sarajevo, aktualnog osvajača Kupa s 3-2 (1-1) u Širokom Brijegu.

Dva preokreta za četvrtfinale

Širokobriježani su do vodstva su došli u 30. minuti. Dino Ćorić je nakon odbijanca zakucao loptu u mrežu za erupciju oduševljenja na Pecari. Ipak, prošlosezonski osvajač Kupa je spretnim pogotkom Halida Šabanovića u 37. minuti došla do izjednačenja te se s tim rezultatom otišlo na odmor.

U nastavku susreta gosti su bolje otvorili pa su u 59. minuti preko Anela Hebibovića došli u vodstvo, ali je Široki Brijeg nakon kornera u 75. minuti došao do 2-2. Najbolje se u gužvi snašao branič Dominik Kovačić zakucavši loptu u mrežu gostiju. 

Neredi i prekidi

Samo minutu nakon pogotka susret je prekinut nakon što je sa sjeverne tribine stadiona Pecara bocom pogođen igrač Sarajeva, a igrači su se povukli u svlačionice na čak 25 minuta. Odmah nakon što se utakmica nastavila, Široki Brijeg je došao je do preokreta i vodstva od 3-2. Strijelac je bio Ivan Enin s vrha šesnaesterca za veliko slavlje tribina.

Novo vodstvo domaćih samo je rasplamsalo strasti. U 87. minuti crveni karton dobio je igrač Širokoga Brijega Petar Franjić zbog udarca igrača Sarajeva Dušana Hodžića prilikom čega je kompletna klupa gostujuće momčadi utrčala u teren u veliku gužvu. Unatoč volji i želji, Sarajevo je ostalo bez pobjede. Slavili su Širokobriježani u jednoj od najturbulentnijih utakmica u povijesti bosanskohercegovačkog nogometa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića