Obavijesti

Sport

Komentari 0

Predsjednik Virtusa: Vjerujem da možemo potpisati Bryanta

Predsjednik Virtusa: Vjerujem da možemo potpisati Bryanta
1

Predsjednik talijanskog košarkaškog prvoligaša Virtusa iz Bologne Claudio Sabatini poslao je nove pozitivne signale po pitanju dovođenja zvijezde LA Lakersa i NBA lige

VIDEO

Radili smo i sinoć na tom slučaju, imali smo pozitivni razgovor s njegovim agentom. Postoje još razlike koje treba prevladati ali vjerujem da možemo potpisati ugovor s Kobeom, izjavio je Sabatini za SkySport.

''Razlike'' o kojima govori predsjednik Virtusa odnose se, dakako, na financijska potraživanja zvijezde LA Lakersa. Virtus je za nejga pripremio ponudu u varijanti da odigra samo određen broj utakmica, kao i da provede cijelu sezonu u tom klubu, u slučaju da se nastavi lockout u NBA ligi.

Podsjećamo, 33-godišnji Bryant je potvrdio da je ''lako moguće da će zaigrati u Italiji'', zemlji u kojoj je odrastao, te tečno govori talijanski jezik.

- Ne znam što će se dogoditi u iduća tri do četiri tjedna, ali znam da je Italija uvijek imala posebno mjesto u mom srcu. Italija je moj drugi dom. Ovdje je započeo moj san da zaigram u NBA ligi. Ovdje sam naučio osnove košarke kao što su šut, dodavanje i kretanje bez lopte. Kada sam došao u Ameriku sve te stvari moji vršnjaci nisu znali jer je jedino o čemu su razmišljali bili skok i zakucavanje. Velika je čast vratiti se u Italiju. Oduvijek mi je bio san zaigrati u domovini svog djetinjstva, ali moramo pričekati da vidimo što će se dogoditi – rekao je između ostalog peterostruki osvajač NBA prstena.

Kobe Bryant proveo je osam godina u Italiji, gdje je njegov otac igrao nakon završetka karijere u NBA ligi. As LA Lakersa rekao je i da želi kupiti kuću u Italiji.

Sabatinija jsu oduševile Bryantove riječi.

- Želim mu se zahvaliti na onome što je rekao. Pokazao je da je veliki šampion i izvan terena, a ne samo na terenu. Napravili smo veliku ponudu za njega, još uvijek postoje velike razlike, ali smo spremni udovoljiti njegovim ekonomskim zahtjevima, jer bi njegov dolazak predstavaljao veliku vrijednost za cijelu zemlju, a ne samo za naš klub. Svi se slažu da bi Kobeov dolazak bio golemi poticaj cijeloj talijanskoj košarci – rekao je Sabatini, te zaključio.

- Prvenstvo počinje 9. listopada. Nadamo se odgovoru koji bi bi bio blizu preciznom prijedlogu ugovora, kojega bi onda samo obje strane trebale potpisati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...