Obavijesti

Sport

Komentari 4

Preminuo je otac Stipe Miočića

Preminuo je otac Stipe Miočića

Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe ha, ha. Bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi, oprostio se Stipe lijepim riječima od oca Bojana

VIDEO

Trebalo mi je neko vrijeme da ovo napišem. Nisam to htio objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama, započeo je na Instagramu bivši teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić (40, 20-4). Oprostio se od oca Bojana (61) koji je preminuo.

- Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe ha, ha. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali si uvijek bio tu za mene - emotivno je nastavio Stipe.

Njegov je otac godinama živio u Austriji, a uvijek je isticao koliko se ponosi sinom te njegovom hrvatskom krvi. Podsjetimo, Bojan je rođen u Rtini kod Paga, dok je Stipina majka Kathy rođena u Cetingradu.

- Razgovori s tobom i tvoje pokazivanje mačke našoj djeci, iako sam nekad pokušavao ozbiljno razgovarati s tobom), bili su najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo.

Bojan je bio u Hrvatskoj kad je Stipe došao posjetiti zemlju iz koje su njegovi roditelji otišli put Amerike, a usadio mu je ljubav prema Hrvatskoj čiji grb ponosno nosi na stopalu.

- Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegovog života i toga kako je dobar čovjek bio. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas - zaključio je Stipe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani