Obavijesti

Sport

Komentari 19

Preokret: Klose 'riješio' rimski derbi u sudačkoj nadoknadi!

Preokret: Klose 'riješio' rimski derbi u sudačkoj nadoknadi!
4

Kada se činilo da će susret završiti podjelom bodova, ukazao se Klose koji je iz sredine 16-erca nakon asistencije Matuzalema pogodio donji lijevi kut Stekelenburga

VIDEO

Velikim rimskim derbijem između Lazija i Rome kompletirano je 7. kolo talijanskog nogometnog prvenstva. Slavio je Lazio s 2-1 golom Miroslava Klosea u posljednjoj, trećoj minuti sudačke nadoknade...

U utakmici na Olimpijskom stadionu u Rimu u kojoj je Lazio na papiru imao status domaćina, povela je Roma golom Pabla Daniela Osvalda iz šeste minute. Zabio je talijanski napadač argentinskog porijekla ljevicom nakon lijepe asistencije bosansko-hercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića i bacio u delirij navijače "giallorossa".

S vodstvom Rome se otišlo na odmor, a onda u 50. minuti dolazi do trenutka koji je usmjerio susret. Simon Kjaer u kaznenom je prostoru oborio Christiana Brocchija, zbog povlačenja je kažnjen i izravnim crvenim kartonom, a siguran izvođač udarca s bijele točke bio je Hernanes.

Nakon što su ostali bez igrača, u Romi su se koncentrirali na obranu svog gola. Ipak, u svom naumu nisu uspjeli iako su dugo oklijevali. Najbliže pobjedničkom golu Lazio je bio u 82. minuti kada je Djibril Cisse topovski iz voleja nakon asistencije Stefana Maurija zatresao vratnicu. 

I kada se činilo da će susret završiti podjelom bodova, ukazao se njemački napadač Miroslav Klose koji je iz sredine kaznenog prostora nakon asistencije Francesca Matuzalema pogodio donji lijevi kut vratara Martena Stekelenburga.

Bio je to njegov četvrti ovosezonski prvenstveni gol koji je bacio navijače Lazija u trans i doveo rimske plave do četvrtog mjesta ljestvice.

Osvaldo poput Tottija 1998/99

Interesantan se detalj zbio u 6. minuti nakon vodećeg gola Rome za 1-0. Strijelac je bio talijanski napadač argentinskog porijekla Pablo Daniel Osvaldo koji je nakon što je zatresao mrežu krenuo prema navijačima svog kluba, podigao dres i otkrio ispod bijelu majicu na kojoj je bio velik napis na prsima: "I ja sam ih kaznio".

Ista je to poruka koja se mogla pročitati na majici ispod dresa dugogodišnjeg Rominog kapetana Francesca Tottija u sezoni 1998/99 kada je zabio gol velikim gradskim rivalima.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani