Sport

Komentari 0

Prepoznajete li ga? Nekada je igrao za Juventus i Real Madrid

Prepoznajete li ga? Nekada je igrao za Juventus i Real Madrid

Uvijek sam maštao da se obrijem na ćelavo. Ogulio sam se i pustio bradu. Ponekad me sve peče, ali sviđa mi se. Sve dok se svojoj kćeri budem sviđao, ostat ću ovakav, rekao je Gonzalo Higuain...

Oduvijek su ga krasila lagana bradica i trbuščić, ali pri zalasku karijere je drastično promijenio izgled.

Gonzalo Higuain (33) je na kraju prošle sezone napustio Juventus po isteku ugovora te otišao u Inter Miami čiji je vlasnik David Beckham. S novom stranicom u svome životu došao je i novi izgled s kojim je šokirao. Izgleda kao da je došao iz amazonske prašume. 

Obrijao je glavu, a urednu bradicu zamijenio je onom koja je krasila Toma Hanksa u 'Brodolomu života'. Iako su mu tek 33 godine, izgleda kao da mu je barem deset više.

- Uvijek sam maštao da se obrijem na ćelavo. Ogulio sam se i pustio bradu. Ponekad me sve peče, ali sviđa mi se. Sve dok se svojoj kćeri budem sviđao, ostat ću ovakav - rekao je on.

Argentinac u MLS-u baš i ne briljira. U prvoj sezoni je u devet utakmica zabio tek jedan gol uz jedan crveni karton, a trenutačno se s momčadi priprema za novu sezonu.

U svome 'primeu' je, unatoč manjku brzine i uvijek prisutnom trbuščiću, bio strašan napadač. Najefikasniji je bio u Napoliju gdje je igrao od 2013. do 2016. godine, a u 146 utakmica zabio je čak 91 gol te s klubom osvojio Kup i borio za naslov Serie A. U Real Madridu je osvojio tri prvenstva i Kup, a zabio je 121 uz 264 nastupa.

Prelazak u Juventus 2016. godine navijači Napolija mu nisu nikada oprostili te je od heroja postao omražen, a u Torinu je osvojio tri prvenstva i dva Kupa. U 149 utakmica zabio je 66 golova. Igrao je i za Chelsea i Milan, no tamo je bio samo kao prolaznik. S Argentinom je igrao finale SP-a 2014. godine, a zabio je 31 gol u 75 nastupa.

Iako su mu tek 33 godine te je još nekoliko godina mogao igrati na vrhunskom nivou, on je prihvatio bogatu ponudu i otišao u SAD. Sada je i odlučio promijeniti izgled, kao da želi okrenuti novo poglavlje u životu...

Najčitaniji članci