Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Prezirem nogomet'! Mourinho i Ivan Leko u zagrljaju bez maski

'Prezirem nogomet'! Mourinho i Ivan Leko u zagrljaju bez maski
3

Da sam mogao promijenio bih svih 11 igrača već na poluvremenu. Mogu se samo nadati sa su svi uznemirani kao je nakon ovog poraza, rekao je Mourinho nakon EL poraza od Ivana Leke kod Antwerp Royala

VIDEO

Harry Kane i Heung-Min Son lete terenom, Gareth Bale se oporavio, Tottenham igra fantastičan nogomet, Jose Mourinho opet je našao ono što ga čini 'Posebnim' i boljim od svih drugih trenera...

Ta je priča trajala dok Mourinho i Spursi nisu navratili u Belgiju, kod Antwerp Royala. Ispalo je da je Hrvat Ivan Leko bolji od Mourinha, Portugalac želi zamijeniti svih svojih 11 igrača i da ima onih koji - preziru i jednog i drugog i cijeli nogomet!

Pogledajte video: Mega-zvijezda Jose Mourinho

Pokretanje videa...

Jose Mourinho 00:09

Premier League je centar klupskog nogometnog svijeta. Engleska liga je najbogatija, najpraćenija, najspektakularnija... Naj-naj-naj. I kad je Tottenham ove sezone krenuo sa sjajnim igrama i pobjedama sa mega-zvijezdom Mourinhom na klupi i medijskim ludilom oko povratka Bale među Spurse, o tome je brujala cijela nogometna planeta.

Za to vrijeme, u maloj Belgiji, daleko od pažnje kompletne svjetske nogometne javnosti, Hrvat Ivan Leko na klupi Royal Antwerpa sjedi na vrhu belgijske Pro League, a savršeno je krenuo i u Europsku ligu.

Europa League - Group J - PFC Ludogorets Razgrad v Royal Antwerp

Mourinho je u 2. kolu Europske lige došao Leki u goste i: Royal Antwerp-Tottenham 1-0! Hrvat cvate od sreće, Portugalac lud od bijesa, a belgijska javnost... Zgrožena i jednim i drugim trenerom.

- Igrali smo toliko loše da bih, samo da sam smio, promijenio svih jedanaest igrača već na poluvremenu - pričao je Mourinho koji je na odmoru napravio četiri zamjene.

- Jednu sam si ostavio čisto zato jer je 45 minuta predugo igrati bez mogućnosti zamjene zbog eventualnih ozljeda i kartona. Kriv sam. Izgubili smo, a ja sam odabrao početni sastav i ja sam odlučio kako ćemo igrati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho) on

Poslije je objavio svoju fotografiju kako bijesan sjedi u busu pored stadiona:

- Loša igra zaslužuje loš rezultat. Nadam se da su svi ljuti kao ja zbog ovog poraza. Sutra u 11 je trening - napisao je Mourinho, a pred kamerama dodao:

- Imamo veliki broj igrača, a ja smatram kako svatko zaslužuje priliku, zato sam odabrao kombinirani sastav, ali ovi koji su igrali jako su mi olakšali buduće izbore - rekao je Portugalac pod čijim vodstvom nekadašnja najveća nada engleskog nogometa Dele Alli vjerojatno više neće dobiti ni minutu u prvom sastavu.

Trpa k'o lud! Tottenham slavi, a Mourinho cvate - vraća se Bale
Trpa k'o lud! Tottenham slavi, a Mourinho cvate - vraća se Bale

Ivan Leko? Sretan i odmjeren, velik u pobjedi. U Europskoj ligi ima dvije pobjede u dvije utakmice, a u belgijskoj Pro League je prvi na tablici.

- Jesam, bio sam nervozan kad su Mbokani i Juklerod promašili zicere za 2-0 jer takvi se promašaji obično vrate golovima u vlastitoj mreži. No pobijedili smo i ne mogu nego biti sretan i ponosan na moju momčad. Bila je ovo možda i naša najbolja izvedba ove sezone. Trebali smo Tottenham pobijediti 2-0, 3-0... - rekao je hrvatski stručnjak pred kojim je, očigledno, velika trenerska budućnost.

On i Mourinho su se nakon utakmice izgrlili i izljubili dok je veliki Portugalac sportski čestitao Hrvatu na pobjedi. A to je, u doba širenja pandemije korona virusa i u Belgiji, totalno diglo živac tamošnjem političkom novinaru Rudyju Hermansu.

- Ma "bravo" i za Leku i za Mourinha, "hvala" i Antwerpu i Tottenhamu... O kako neizdrživo prezirem nogomet! - napisao je Hermans dodavši hashtagove "Covid19 i #coronavirus ispod slike na kojoj se Mourinho i Leko grle i ljube bez zaštitnih maski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu