Obavijesti

Sport

Komentari 2

Pridražanima trofej za fair play na 'Kutiji šibica': Svih 12 igrača i stožer nose isto prezime - Čulina

Pridražanima trofej za fair play na 'Kutiji šibica': Svih 12 igrača i stožer nose isto prezime - Čulina

Golman je bio Tomislav, a još su igrali: Jure, Marino, dva Ivana, Marko, Stjepan, Gabrijel, Matej, Ante, Anđelo i Marin. Voditelj ekipe je Joso, fizio je bio Krešimir, a predstavnik ekipe moja malenkost, kaže Slavko Čulina

VIDEO

Trofej za fair-play 50. izdanja "Kutije šibica" otišao je u Zadarsku županiju. Točnije u Pridragu, njihovoj malonogometnoj ekipi Čuline Tripčić Pridrag.

POGLEDAJTE VIDEO: Doček za pobjednike 'Kutije'

Pokretanje videa...

Doček za osvajače Kutije šibica u Mostaru VIDEO

Fenomenalna priča dolazi s 'Kutije Šibica' jer svih 15 članova momčadi nose isto prezime!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svih naših 15 članova, 12 igrača i tri člana "stručnog stožera" istoga su prezimena - Čulina. I to se prvi put dogodilo u bogatoj povijesti ovog najprestižnijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, na što smo izuzetno ponosni. Kao da smo osvojili Kutiju šibica - rekao je Slavko Čulina za 057info.hr, inače bivši prvoligaški nogometni sudac koji živi u Zagrebu pa dodao:

- Bio je to spoj mladosti i iskustva. Više je tu generacija. I ovo nam je prvo sudjelovanje na "Kutiji". Golman je bio Tomislav, a još su igrali: Jure, Marino, dva Ivana, Marko, Stjepan, Gabrijel, Matej, Ante, Anđelo i Marin. Voditelj ekipe je bio Joso, fizioterapeut je bio Krešimir, a predstavnik ekipe moja malenkost. Naravno, svi Čuline.

Ovaj nastup Čulina Tripčić na "Kutiji šibica" i trofej za fair-play samo je dodatni poticaj nogometašima Hajduka iz Pridrage za što boljim nastupom u proljetnom djelu sezone. Te posebno priznanje kao dodatni uvod u obilježavanje 50-te obljetnice postojanja pridraškog Hajduka u 2022.godini.

Inače, Slavko Čulina dugo godina je u sportu, ali i veliki sportski zaljubljenik. Pa je tako bio i na čuvenoj majstorici između Cibone i Zadra 1986. godine.

- Je, istina je. Kod mene se nalazi dres Ivice Obada s brojem 14. Utrčao sam na parket Doma sportova i skupa sa košarkašima Zadra slavio pobjedu protiv moćne Cibone i taj naslov prvaka. U onoj gužvi skinuo sam dres sa Obada i još ga čuvam - zaključio je Slavko.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi