Sport

Komentari 3

'Prije 10 godina mogao sam u NFL. Ponude su bile na stolu...'

'Prije 10 godina mogao sam u NFL. Ponude su bile na stolu...'

Krv mi je opet počela teći, mozak mi je zakuhao razmišljajući ponovno o 'footballu', o tome da bih mogao biti na terenu nedjeljom. Želio sam biti specijalist za crvenu zonu, rekao je legendarni košarkaš

LeBron James (36) je u ponedjeljak, tijekom prijenosa utakmice Dallas Cowboysa i Philadelphia Eaglesa, otkrio da je 2011. mogao promijeniti sport i zaigrati američki nogomet u NFL-u.  

U to je doba NBA liga bila u mirovanju, jer se čelnici lige i igrači nisu mogli dogovoriti oko kolektivnog ugovora, a tada već sedmorostruki NBA All-Star igrač je imao na stolu ponude vlasnika Dallas Cowboysa Jerryja Jonesa i glavnog trenera Seattle Seahawksa Petea Carrolla.

POGLEDAJTE VIDEO: Napušeni LeBron slavi naslov

- Jerry Jones mi je ponudio ugovor, a to je učinio i Pete Carroll u Seattleu - otkrio je James u razgovoru s Peytonom Manningom i Elijem Manningom tijekom prijenosa utakmice Dallasa i Philadelphije na ESPN-u.

- Krv mi je opet počela teći, mozak mi je zakuhao razmišljajući ponovno o 'footballu', o tome da bih mogao biti na terenu nedjeljom. No, uspjeli smo postići dogovor u NBA ligi i uskoro sam opet bio na parketu, ali sam razmišljao o NFL-u - priznao je James koji je te godine s Miamijem osvojio prvi od svoja četiri naslova NBA prvaka. 

- Još uvijek imam dresove koje su mi Jerry i Pete Carroll poslali 2011.

James je uvjeren da bi u NFL-u igrao na poziciji 'tight enda'.

- Želio sam biti specijalist za crvenu zonu, kao Gronk - rekao je 36-godišnji košarkaš, referirajući se na "tight enda" aktualnih NFL prvaka Tampa Bay Buccaneersa Roba Gronkowskog.

Inače, dvoboj Dallsa i Philadelphije završio je uvjerljivom pobjedom Cowboysa 41-21.

Najčitaniji članci