Obavijesti

Sport

Komentari 102

'Prije mjesec dana sam bio peti branič, a sada idem na Euro'

'Prije mjesec dana sam bio peti branič, a sada idem na Euro'
3

Prije mjesec dana nazvao me izbornik i rekao da ću biti peti srednji stoper, ali da se spremam kao da putujem! Žao mi je Lovrena i zahvalan sam Biliću, rekao je Buljat

VIDEO

Pretpostavljalo se da će biti na širem popisu, ali gotovo nitko nije očekivao da će Jurica Buljat i Ivo Iličević ostati i na konačnom popisu za Europsko prvenstvo. Samo su oni vjerovali.

- Prije mjesec dana nazvao me izbornik i rekao da ću biti peti srednji stoper, ali da se spremam kao da putujem na Euro jer je neizvjesna situacija s ozljedama! Žao mi je Lovrena i zahvalan sam Biliću što me vratio u reprezentaciju - rekao je Buljat u kojeg mnogi sumnjaju.

U Maccabi Haifi je imao dobru sezonu, a klub je završio prvenstvo na šestom mjestu.

- Imao sam ozljedu ramena na početku sezone, ali sam nakon toga bio standardan na 45 utakmica. Izraelska je liga jača od hrvatske, a iako sam zabio par autogolova, zadovoljan sam sezonom. Dogodi se to, dio je igre. 

Očekuje teške tri utakmice.

- Ovo je za mene veliko iskustvo, ali s tim pritiskom moram se nositi jer sam reprezentativac. Svi će ići na nož i bit će lavovske borbe. Bilo bi lijepo kad bismo otišli do kraja - zaključio je.

Ivo Iličević nada se da će igrati na Euru jer je u sezoni skupio samo 26 nastupa.

- Meni je utakmica s Estonijom najviše pomogla! Cijelu sezonu imao sam problema s ozljedama, ali sada sam spreman, zdrav i nadam se da ću igrati. Željan sam igre - rekao je Iličević koji je mnoge oduševio na utakmici protiv Estonije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini