Obavijesti

Sport

Komentari 19

Zoran Planinić najbolji hrvatski košarkaš, a Šarić mlada nada

Zoran Planinić je prvi košarkaš koji je ovu nagradu dobio drugi put (2008. i 2012. godine), a na tronu je naslijedio Marka Popovića. Imao je sjajnu sezonu u Himkiju

VIDEO

Lana Banely bila je voditeljica priredbe koja se održala u HND-u. Izbor za najboljeg košarkaša održava se već šestu godinu u nizu, a u svrhu popularizacije košarke.

Za najboljeg mladog košarkaša treću godinu u nizu izabran je Dario Šarić. 

- Velika je ovo čast, mogu obećati da ću se i dalje truditi da opravdam nagradu - rekao je Šarić.

Ana Lelas izabrana je za najbolju našu košarkašicu. Igra u Montpellieru, a s reprezentacijom je izborila Olimpijske igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je definitivno dokaz da se prate i igračice izvan Hrvatske. Hvala svima koji su glasali za mene.

Stipe Bralić je izabran za najboljeg trenera. Izbornik je ženske košarkaške reprezentacije od 2008. godine, a s Gospićem je u Euroligi ostvario pet pobjeda.

Za najboljeg hrvatskog košarkaša izabran je Zoran Planinić. U konkurenciji su još bili Andrić, Banić, Bogdanović, Popović, Sobin, Tomić, Ukić, Žorić i Prilepić.

- Stvarno mi je veliko zadovoljstvo. Bila mi je ovo najbolja sezona karijere, pogotovo bih zahvalio svom treneru - rekao je Planinić koji igra u Himkiju.

Himki je osvojio Eurocup, a Planinić je izabran u najbolju petorku natjecanja. Bio je i MVP Final Foura. U ruskom prvenstvu Himki je došao do finala, a i tamo je Zoran izabran u najbolju petorku. Bio je i drugi asistent prvenstva. 

Prvi je košarkaš koji je ovu nagradu u izboru kosarka.hr dobio drugi put (2008. i 2012. godine), a na tronu je naslijedio Marka Popovića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi