Obavijesti

Sport

Komentari 18

Prijenosi uživo: Evo gdje gledati vaterpolo Hrvatska - Grčka i rukomet Hrvatska - Španjolska

Prijenosi uživo: Evo gdje gledati vaterpolo Hrvatska - Grčka i rukomet Hrvatska - Španjolska

Vaterpolisti od 18.30 na zagrebačkoj Mladosti igraju četvrtfinale Europskog prvenstva protiv Grčke, a dva sata kasnije na scenu stupaju naši rukometni reprezentativci. U prvom kolu Eura igraju protiv Španjolske

VIDEO

Hrpe i hrpe stranica mogu se napisati o tome koliko su nam radosti, sreće i veselja donijeli hrvatski sportaši, a danas nas čeka još jedan veliki dan hrvatskog sporta. Vaterpolisti se bore za polufinale Europskog prvenstva, a rukometaše čeka rukometni klasik protiv Španjolske na otvaranju Eura.

Pokretanje videa...

Dubrovnik i bazen Gruž za vaterpolski Euro 01:11

Barakude su u grupnoj fazi osvojile drugo mjesto i plasirale se u četvrtfinale, ali i dobile puno teži put. Večeras od 18.30 igraju četvrtfinale Europskog prvenstva protiv Grčke, aktualnog svjetskog i olimpijskog viceprvaka. Bit će to sudar titana i velikih vaterpolskih sila koje beru medalje na najvećim natjecanjima.

Dubrovnik: Susret Crne Gore i Hrvatske na Europskom prvenstvu u vaterpolu

Bazen na Mladosti rasprodan je prije dva dana i Barakude će imati veliku podršku na putu do polufinala. Tko je samo mogao i pomisliti da će pred svojim navijačima imati priliku obraniti naslov europskog prvaka kojeg su osvojili baš u Hrvatskoj prije godinu i pol. 

- Ako kažemo da su aktualni svjetski doprvaci, ali i srebrni s Igara u Tokiju, onda ne treba ništa više govoriti. Ako spominjemo jednu reprezentaciju koja u svojim redovima ima Vlachopoulosa, Genidouniasa, Kakarisa, Nikolaidisa, Papanastasioua. To su svjetske klase, sjajna reprezentacija. Komplimenti moji bi tu trebali i stati jer ja vjerujem je da ih možemo pobijediti. Samo u zadnjih godinu i pol smo s njima odigrali tri utakmice i sve su bile u ‘egalu’. Dvije su i završile neodlučeno 8:8 i 5:5, jednu su oni pobijedili, za broncu u Budimpešti 2022. na Svjetskom prvenstvu - rekao je izbornik Ivica Tucak.

Dubrovnik: Susret Crne Gore i Hrvatske na Europskom prvenstvu u vaterpolu

Utakmica počinje u 18.30 i prijenos je na HRT2. Barakude su prvotno trebale igrati u kasnijem terminu, ali su odabrali onaj raniji kako bi svi navijači, ali i oni sami, mogli uživati u rukometnom klasiku u Mannheimu.

Hrvatski rukometaši od 20.30 igraju prvo kolo Europskog prvenstva protiv europskog viceprvaka Španjolske. Četiri godine smo bez medalje na velikom natjecanju, rukomet nam je u padu, ali mnogi se nadaju da je Euro u Njemačkoj prilika za procvat našeg rukometa. Pogotovo zbog činjenice da će se naši igrači osjećati kao da su doma! U prvoj utakmici će ih pratiti preko deset tisuća Hrvata u SAP Areni koja je rasprodana. Ukupan kapacitet dvorane je 14.500. Veće motivacije nema, Španjolci moraju pasti!

Malmo: Susret Danske i Hrvatske na Svjetskom rukometnom prvenstvu

- Jedva smo čekali ovaj Euro. Oni su igrani do detalja. Poznaju se godinama, imaju iskusne igrače koji su na okupu sedam ili osam godina. Imaju i izvrsnog golmana Pereza de Vargasa, brzi su u tranziciji... To je kompletna momčad s puno kvaliteta, ali nadam se da ćemo im razotkriti i nedostatke. Naša publika čini čuda, nadamo se i da će danas učiniti čudo. Nadam se i da ćemo im mi olakšati navijanje našom igrom - rekao je hrvatski izbornik Goran Perkovac.

Prijenos utakmice je od 20.30 na RTL-u. 
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled