Sport

Komentari 44

Primorac: Pa mi smo u drugom poluvremenu bili hendikepirani! A Jakoliš im je 'pustio' gol...

Primorac: Pa mi smo u drugom poluvremenu bili hendikepirani! A Jakoliš im je 'pustio' gol...

U drugom poluvremenu nije bilo pravog nogometa, rekao je Rožman nakon Rijekine 2-1 pobjede u Jadranskom derbiju na Poljudu. A Primorac konstatirao kako 'nije zadovoljan kad Hajduk izgubi kod kuće'

Rožmanov igrač s klupe (Luka Menalo) presudio je utakmicu. Rijeka se bolje adaptirala na vaterpolske uvjete u drugom poluvremenu i pobijedila 2-1 u Splitu. Valjda u tome i ima neke logike jer Riječani svom gradu tepaju da je to - 'grad koji teče'...

POGLEDAJTE VIDEO: Riječko slavlje

Što su nakon Jadranskog derbija rekli treneri Rijeke i Hajduka? Simon Rožman bio je - promrznut i pokisao, iz aviona se vidjelo da čovjek jedva čeka pod vrući tuš pa doma na Kvarner.

- Prvo poluvrijeme bilo je nogometno. Drugo... Ipak manje. Rano smo primili gol, ali nije nas to poremetilo. U nastavku više nije bilo nogometa. Mi smo se bolje prilagodili i bili malo spretniji i sretniji. A od pobjede mi je još draže da se nije ozlijedio nitko od mojih niti od Hajdukovih igrača - pričao je Rožman.

- Nema gledatelja, ali trudimo se igrati nogomet za gušt onih koji nas gledaju preko TV ekrana. Danas u drugom poluvremenu nije moglo biti nogometa i zato: pohvale svima za borbenost - rekao je mladi Slovenac s riječke klupe.

Boro Primorac? Pomalo apsurdno, ali: poražen, a ipak donekle nasmijaniji od pobjednika Rožmana!

- Čestitam na pobjedi gospodinu Simonu. Ja nikad nisam zadovoljan kad Hajduk izgubi na Poljudu. Počeli smo bolje, vodili, a onda im Jakoliš 'pusti gol'. U drugom poluvremenu su se oni bolji snašli, bili su pametniji - pričao je trener Bilih.

- Žao mi je igrača, dali su sve od sebe. Šteta što smo izgubili. U drugom poluvremenu ono što je inače nogomet zapravo i nije bio nogomet. Da, bili smo dobri prvih 40 minuta. Ja mislim da ova moja momčad kvalitetom i brzinom može parirati najboljima kao što je Rijeka, ali mi smo u drugom poluvremenu bili hendikepirani (?!) - zaključio je Boro Primorac.

Rijeka je apsolutni dominator Jadrana. Ovo joj je treći uzastopni trijumf u Splitu i sedma pobjeda na Poljudu u zadnjih deset utakmica!

A sa ovih 2-1 u izravnom dvoboju preskočila je Splićane na ljestvici Prve HNL pa sada ima i dva boda više i dvije utakmice manje od Hajduka. Ovo bi i za jedne i za druge mogao biti jako značajan rezultat koji će i Rijeci i Hajduku poprilično usmjeriti nastavak sezone!

Najčitaniji članci