Obavijesti

Sport

Komentari 72

'Problem na golu? Eduardo je primio golove koje nije smio...'

'Problem na golu? Eduardo je primio golove koje nije smio...'
9

Dinamo nakon Albanije treba odraditi gostovanje u Puli gdje je zadnji put izgubio u HNL-u. Mamić brani Eduarda i kaže da je Hodžić sada u boljoj formi od Henríqueza

VIDEO

Zgusnut raspored Dinamu donosi tri utakmice u samo sedam dana. Nakon pobjede u Albaniji i otškrinutim vratima Lige prvaka, Dinamo se vraća obvezama u HNL-u i utakmici protiv Istre 1961 na Aldo Drosini (subota, 21 sat).

- Čak nas nastavak prvenstva, ono najvažnije. Protivnik nam zna biti neugodan, pogotovo u Puli. Očekujemo potvrdu dobrih igara i pobjedu - izjavio je uoči puta u Istru trener Dinama Zoran Mamić .

Pokretanje videa...

Goran Stanzl/PIXSELL 01:35

Zadnji poraz u HNL-u "modri" su doživjeli baš protiv "zeleno-žutih", u pretposljednjem kolu sezone 2013/14 (10. svibnja 2014., 2-1). Otad su Zagrepčani nanizali 43 utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu.

Zanimljivo je i da je Istra neporažena na Aldo Drosini u prvenstvu 12 utakmica , a posljednji poraz nanio im je - Dinamo, još 30. studenog 2014. Nakon toga, istina, izgubili su od istog protivnika i u četvrtfinalu Kupa 11. veljače (1-0).

- Da sam znao da će nam serija biti takva, ne bih tamo igrao s toliko klinaca (Capan, Brodić, Pavičić, Ćorić, Fiolić, Šunjić, Knežević, op.a.). Šalim se, naravno. Zadnju smo utakmicu u Puli nesretno izgubili, nadamo se da nam se to neće skoro ponoviti. Moramo biti prvaci, a ako želimo igrati u ovim lijepim europskim natjecanjima, moramo pobjeđivati.

O Celticovoj ponudi za Šimunovića: "Jozo je vrhunski profesionalac i veliki radnik. Zna koliko ga cijenimo i ne mislim da je problem u njegovoj psihi. Naše povjerenje može mu biti samo dokaz da vjerujemo u njega. Vjerujemo da će i ponude uskoro biti kvalitetnije."

Što se zdravstvenog kartona tiče, u momčadi nema Ademija, Radonjića, Schildenfelda i Pavičića, svi ostali su dobro. Prinova u Maksimiru neće biti "izuzev da se netko vitalan ozlijedi pa da moraju reagirati". Otići bi mogla dvojica-trojica, na posudbu.

Otvorilo se u Dinamu pitanje golmana nakon slabijih reakcija Portugalca Eduarda u posljednjih nekoliko utakmica.

- Ne bih rekao da je to problem, imamo situaciju da je Eduardo primio neke golove koje nije trebao. Ali najveći je problem što se njegove greške vide, skupe su pa se dodatno potenciraju. Nitko ne registrira pogreške veznih igrača, ali kod golmana ili obrambenih igrača one se uvijek bolje vide - istaknuo je Zoran Mamić.

Nakon pobjede nad Skënderbeuom u Ligi prvaka igrači djeluju opuštenije i "nisu toliko napeti i suzdržani kao što su bili", kaže Mamić kojega veseli forma Domagoja Antolića . A što se napada tiče, Armin Hodžić ispred je Ángela Henríqueza u ovom trenutku.

- Armin Hodžić zaslužio je svoju šansu. Realno, danas je u boljoj formi od Henríqueza. Nažalost, Ángelo je dugo bio na Copa Américi, nije imao pravi odmor, to se osjeti na njegovoj formi. Razgovarao sam s njim, i on je svjestan da ne igra na očekivanoj razini. Hodžić je odigrao dobru utakmicu, mnogo sudjelovao u igri, ali nažalost nije zabio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu