Obavijesti

Sport

Komentari 24

Prosinečki: Još ne želim biti izbornik, želim raditi u klubu

Prosinečki: Još ne želim biti izbornik, želim raditi u klubu
1

"Nisu me zvali i nudili mi da postanem izbornik nakon Štimca, no ne bih to prihvatio ni da jesu. U ovom trenutku to me ne zanima. Niko Kovač je jako dobro rješenje"

VIDEO

Na stolu čašica crnog vina, na ekranu utakmica Manchester City - Chelsea. Drugo poluvrijeme.

- Ma Mourinho je car, znate kad će mu ovi izjednačiti? Nikad! Josea sam upoznao još prije dvadesetak godina. Dok sam bio u Barceloni, on je bio pomoćnik Robsonu. Jose je genijalan lik - počinje razgovor Prosinečki.

Vratio se u zagrebačku kolotečinu. Ponovno upisuje djecu u školu, tu je i restoran, čeka poziv za novi izazov.

- Čitao sam da opet ima interesa iz Turske, ali to nije istina. Sad sam tu i odmaram se. Nema žurbe - kaže Žuti.

Iz Turske je pratio doigravanje za SP.

- Najvažnije je da smo otišli u Brazil. Skupina je opasna i bit će teško proći dalje. Mislim da je Niko Kovač dobro rješenje. Pravi je Nijemac. Vjerujem da će uspjeti - komentira Prosinečki reprezentaciju i dodaje:

- Mene nisu zvali da budem izbornik. Iskreno, u ovom trenutku to me baš i ne zanima. Još nije vrijeme za to. Želim i dalje raditi u klubu.

Nakon Islanda krenule su usporedbe Modrića, Rakitića i Kovačića s brončanim trojcem - Prosinečkim, Bobanom i Asanovićem.

- Zašto ne?! To je dobro. Daj Bože da budu i bolji od nas. Nadam se da će i biti bolji. Vjerovali smo da će Luka u drugoj sezoni u Realu biti puno bolji i upravo se to dogodilo. On je bitan kotačić ove Ancelottijeve momčadi. Kod njega se vidi zavidan pomak u igri - nahvalio je Prosinečki Realova playmakera.

U gostovanju na 24sata TV-u rekao je kako ga hrvatski nogomet ne zanima. Ne želi raditi u Hrvatskoj, no ipak se osvrnuo na zbivanja u Dinamu.

- Pa bilo je logično da Zoran Mamić postane novi trener Dinama. On najbolje poznaje igrače, većinu je baš on i doveo. To bi doista moglo biti dobro rješenje .

Rasprava se rasplamsala, pa se Robert opet malo vratio na međunarodni nogomet. Nikad nije krio da mu je Real najdraži klub, ali kad je riječ o najboljiem nogometašu na svijetu, onda nema dvojbe.

- Messi je daleko najbolji igrač današnjice. Svi su ostali druga liga. Zajeb... se, čarobnjak, igra kao na playstationu. Za mene je Leo najbolji igrač svih vremena, bolji i od Maradone. Baš ću zato poslije Hrvatske na SP-u navijati za Argentinu. Da Messi uzme i taj naslov pa mislim da neće biti nikakve dvojbe - uvjeren je Prosinečki. 

S Pepom Guardiolom je dobar prijatelj. Odlični su još od igračkih dana na Nou Campu.

- On je jedan od najjačih trenera. Savjet za Mandžukića? Pa on najbolje zna što treba raditi. Mandžo će dobivati svoju minutažu. Ne mora značiti da će otići ako je Bayern kupio Lewandowskog. Pokazao je veliku klasu - završio je Žuti.

Žuti nema dvojbe: Mlinarić je najveći u povijesti Dinama

Među dinamovcima to su česte i burne rasprave. Tko je najbolji igrač u povijesti “modrih”? Svatko ima svoju teoriju, a Žuti kaže:

- Najveći igrač u povijesti Dinama? Definitivno Marko Mlinarić. On je ipak bio najjači. Bit će mu drago ovo čuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"