Obavijesti

Sport

Komentari 8

Prosinečki se vraća trenerskom poslu. Postaje izbornik susjeda?

Prosinečki se vraća trenerskom poslu. Postaje izbornik susjeda?

Robert Prosinečki glavni je kandidat za novog izbornika crnogorske nogometne reprezentacije, javlja tamošnja javna televizija. Ranije je od Hrvata na klupi te selekcije bio pokojni Cico Kranjčar

VIDEO

Legendarni bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki (55) bez posla je od početka rujna, kad je dobio otkaz u Rudešu i neslavno završio prvu trenersku avanturu u HNL-u, a zadnjih dana aktualizirao se njegov povratak poslu.

POGLEDAJTE VIDEO: Prosinečki u šetnji sa psom

Pokretanje videa...

Robert Prosinečki ne kupi smeće od svoga psa: Poveo je pomoćnika 00:57

Nakon što se, prema pisanju jednog tamošnjeg medija, prijavio za kandidata izbornika reprezentacije Gane, u četvrtak se pojavila informacija kako je prvi kandidat za selekciju - Crne Gore!

"Žuti" je najbliži klupi "hrabrih sokolova", izvještava Radiotelevizija Crne Gore, a odluka bi trebala biti poznata u petak. Među kandidatima su navodno i bivši srpski reprezentativac Mladen Krstajić, legenda crnogorskog nogometa Mirko Vučinić i bivši makedonski izbornik i trener Gorice Igor Angelovski, koji je demantirao kontakte sa savezom.

Putem Cice Kranjčara?

Crna Gora bez izbornika je još od početka prosinca, kad je savez sporazumno raskinuo ugovor s Miodragom Radulovićem koji nije uspio odvesti selekciju na Euro niti izboriti play-off. Sad je u potrazi za sedmim izbornikom od samostalnosti države. Među njima je, kao jedini Hrvat dosad, bio Zlatko Cico Kranjčar od 2010. do 2011.

Sad bi na tu vruću klupu mogao sjesti Prosinečki, a vremena za prilagodbu nema puno jer je za 21. ožujka zakazan prijateljski dvoboj s Bjelorusijom u Antaliji u Turskoj. Žutome bi to treći izbornički posao nakon Azerbajdžana, kojega je vodio tri godine, i Bosne i Hercegovine, gdje se zadržao nešto manje od dvije godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara