Obavijesti

Sport

Komentari 307

Prva napuštanja: Vukojević se oprostio od 'kockastog' dresa

Prva napuštanja: Vukojević se oprostio od 'kockastog' dresa
1

U 'kockastom' dresu 30-godišnji je Vukojević ostvario 55 nastupa i zabio 4 gola, no nakon 'grijanja klupe' u Brazilu, poslao je pismo predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru

VIDEO

Veznjak hrvatske reprezentacije i kijevskog Dinama, Ognjen Vukojević, odlučio je nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu otići u reprezentativnu mirovinu, objavljeno je na službenim stranicama HNS-a. 

U 'kockastom' dresu 30-godišnji je Vukojević ostvario 55 nastupa i zabio četiri gola, no nakon 'grijanja klupe' u Brazilu, 'Ogi' je poslao pismo predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru povodom odlaska u reprezentativnu mirovinu. Pismo Vam prenosimo u cijelosti:

Ovim putem želim Vas obavijestiti o mojoj odluci o oproštaju od hrvatske nogometne reprezentacije i mog nastupa u reprezentativnom dresu.

Opraštam se od hrvatske nogometne reprezentacije nakon punih sedam godina igranja, u kojem periodu sam s reprezentacijom sudjelovao na dva Europska nogometna prvenstva i na jednom Svjetskom nogometnom prvenstvu. U reprezentativnom dresu imao sam 55 nastupa i postigao sam 4 pogotka.

U ovom za mene vrlo emotivnom trenutku želio bih se zahvaliti Hrvatskom nogometnom savezu za sve što je učinio za reprezentaciju, našim vjernim navijačima koji su nas uvijek punim srcem bodrili i bili uz nas u svim trenucima, želio bih se zahvaliti bivšim izbornicima gospodinu Slavenu Biliću i gospodinu Igoru Štimcu, za sve ono što su za reprezentaciju i mene osobno učinili, svim mojim reprezentativnim suigračima s kojima sam se zajedno borio za što bolji uspjeh naše reprezentacije, kao i cijeloj hrvatskoj javnosti.

Posebno se želim zahvaliti mojem klubu Dynamu Kijev u kojem igram, na čelu s Predsjednikom kluba gospodinom Igorom Surkisom, za svu podršku koju su mi pružili tijekom moje reprezentativne karijere.

U ovim za mene emotivnim trenucima zahvaljujem se mojim osobnim prijateljima i naročito mojoj obitelji koja je uvijek bila uz mene i bez čije podrške i razumijevanja ne bih uspio.

Uvijek ću pamtiti trenutke moje reprezentativne karijere, naša reprezentacija ostaje na posebnom mjestu u mojem srcu.

Cijeloj reprezentaciji i svim suigračima želim puno uspjeha i što bolje rezultate u budućim utakmicama, najprije na predstojećem Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine, a i svim ostalim prvenstvima koja su pred njima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 307
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog