Obavijesti

Sport

Komentari 1

Prvaci iz Bostona naljutili se i konačno uozbiljili...

Prvaci iz Bostona naljutili se i konačno uozbiljili...
1

Nakon dva uzastopna poraza Boston je u nedjelju morao otputovati u Kaliforniju. U Sacramentu je naplatio sve frustracije i pobijedio 108-63!

VIDEO

Boston je trenutačno na proputovanju Zapadom, a prije nedjelje su poraženi kod LA Lakersa i Golden Statea. No, ljuti i ogorčeni, posebno na poraz u Oaklandu, prvak Boston je u Sacramentu odigrao strašnu obranu i u svakoj od četvrtina nije dozvolio domaćinu više od 17 poena.
Sveo je igrače Sacramenta na šut iz igre 28 posto, te za tricu 22 posto! Pravi bljesak Bostona dogodio se u drugoj dionici koju su dobili 36-17, a tada su glavnu rolu odigrali Kevin Garnett (ukupno 21 poen i 11 skokova), te Ray Allen (19 poena, četiri skoka i tri asistencije).
Cleveland je dobio 16 od 16 na svom parketu. Vrućinu tog terena je osjetio i Miami (93-86), a uz to je LeBron James dobio privatni dvoboj protiv Dwaynea Wadea. Ukupno je James ubacio 33 poena uz šest skokova i devet asistencija, dok je Wade imao statistiku: 29 poena, četiri skoka i osam asistencija. Miami je imao +9 na ulasku u zadnju četvrtinu (67-58).
Indiana je na svom terenu pobijedila i LA Lakerse i Boston, ali ne i New Orleans, makar je bila jako blizu. Međutim, nisu mogli zaustaviti Chrisa Paula koji je zabio čak 11 (od ukupno 19 poena) u zadnje tri i pol minute.
Ono što najbolje radi, asistencije, je ostavio za kraj. Tri sekunde prije kraja je između dvojice asistirao (imao ih je ukupno 12) Davidu Westu koji je pogodio za pobjedu 105-103.

NBA liga, nedjelja:

CLEVELAND - MIAMI 93-86 (James 33p, 6s, 9a, Varejao 12p, 10s / Wade 29p, 4s, 8a)
INDIANA - NEW ORLEANS 103-105 (Granger 34p, 5s, 2a / Paul 19p, 5s, 12a, Posey 19p, 3s)
SACRAMENTO - BOSTON 63- 108 (Salomns 11p / Garnett 21p, 11s, Allen 19p, 4s, 3a)
LA LAKERS - GOLDEN STATE 130-113 (Bryant 31p, 3s, 4a, Gasol 13p, 9s, 7a / Crawford 22p, 5a)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao
SAMO TRPA

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao

Dva je gola zabio hrvatski reprezentativac i to oba desnom nogom. Imao je City penal u sudačkoj nadoknadi, a iako su neki od suigrača htjeli da ga izvede, on je samo odmahnuo i poručio da je zabio dva gola
Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili