Obavijesti

Sport

Komentari 24

Prvi strijelac HNL-a Josip Drmić aka MAGI objavio je novi singl

Prvi strijelac HNL-a Josip Drmić aka MAGI objavio je novi singl
7

Koliko vam se sviđa Drmićeva muzika stvar je vašeg osobnog ukusa. Nogometno, čovjek je neupitna klasa i s Hajdukovim majstorom Markom Livajom (obojica po sedam golova) prvi golgeter Prve HNL

VIDEO

U subotu od 19 sati i 5 minuta vidjet ćemo je li najavljeni oštri razgovor šefa struke Gorana Tomića s igračima, nakon onog trilera u Gorici, imao nekog efekta. Rijeka ide u Pulu Istri 1961 iza koje su: remi i dvije pobjede, 

POGLEDAJTE VIDEO: Drmićev novi singl

'Derbi della Učka' nikad nije obična i jednostavna utakmice. Prošle sezone Istra je kreirala senzaciju i izbacila Rijeku u polufinalu Kupa. Bio je to prvi simptom riječke boljke koja je ojačala ove sezone, a manifestira se kao kaos u obrambenom dijelu igre i nedopustivo loših izdanja u prvim poluvremenima utakmica.

- Gostovanje na 'Drosini' će, kao svaki derbi, biti posebna utakmica, iznimno zahtjevna i s posebnim tenzijama. Tražimo kontinuitet rezultata i nastavak niza osvajanja bodova koji nas je doveo na vrh Prve HNL, a s druge strane sigurno ispraviti sve ono u čemu smo griješili u toj stresnoj utakmici s Goricom - priča Goran Tomić.

Mišković: Meni se čini da ga je Smolčić u 93. udario po nogama
Mišković: Meni se čini da ga je Smolčić u 93. udario po nogama

- Uvijek govorim kako Rijeka treba igrati jedan napadački i atraktivni nogomet s puno golova, ali definitivno s manje tih stresova koje smo primanjem golova priuštili i navijačima i sami sebi. Na tome smo radili ovaj tjedan. Da budemo čvršći i kompaktniji, da budemo stabilnija momčad koja ne prima golove olako.

- Istra već neko vrijeme igra na isti način. I to nogomet stvarno lijep za oko, jasna je ideja koju imaju u igri, a još su se i dosta pojačali u odnosu na utakmicu koju smo s njima igrali u 2. kolu na Rujevici (*2-0 za Rijeku uz dva Drmićeva gola u finišu utakmice i Pavičićev promašeni penal u sudačkoj nadoknadi). Bit ćemo spremni. Naravno da želimo pobjeđivati s manje stresa, ali s bodovne strane stojimo jako dobro i naravno da je želja svih nas da ostanemo tu gdje jesmo na ljestvici.

- Ne bih o konkretnim imenima, ali imamo nekoliko igrača s manjim tegobama pa ću o samom sastavu odlučiti na dan utakmice. Sjajna vijest je da je Drmić opet počeo trenirati i vjerojatno se vraća u kadar - rekao je Tomić.

A taj, najbolji strijelac lige koji se vraća na raspolaganje treneru, tijekom pauze zbog ozljede finiširao je svoj najnoviji glazbeni uradak. Josip Drmić je, pod glazbenim imenom: MAGI, objavio novi singl - 'Feel Bad (Club Edit)'. Stvar možete poslušati u videu na početku ovog članka.

Koliko vam se sviđa Drmićeva muzika stvar je vašeg osobnog ukusa. Nogometno, čovjek je neupitna klasa i s Hajdukovim majstorom Markom Livajom (obojica po sedam golova) prvi golgeter Prve HNL.

Hoće li Tomić Drmića na travnjak poslati već u Puli vidjet ćemo večeras, a ne bi bilo nimalo čudno da ga poštedi pune minutaže jer nakon sudara s Istrom te potom još jedne ligaške pauze 'bijele' čeka baš jako zahtjevni ritam utakmica svaka 3-4 dana koji počinje sudarom s Dinamom na Rujevici pa dvije utakmice s Lokomotivom (nadoknada odgode zbog europskih obveza), osmina finala Kupa i - Osijek i Hajduk na Rujevici.

Klub je, za velike domaće tekme s Dinamom, Osijekom i Hajdukom, gledateljima ponudio 'derbi paket' ulaznica s popustom te popust u klinici Medico za testiranje na Covid-19 (jer bez Covid potvrde nema ulaska na stadion) i 50% popusta na cijenu 'derbi paketa' ulaznica za djecu do 16 godina.

Tri derbija, tri popusta za navijače. Bravo, Rijeka!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao