Obavijesti

Sport

Komentari 4

Prvo iznenađenje: Teletović za pobjedu BiH nad Crnogorcima

Prvo iznenađenje: Teletović za pobjedu BiH nad Crnogorcima
1

Bosna i Hercegovina probrinula se za prvo iznenađenje na Eurobasketu. Predvođeni s 23 koša Mirze Teletovića svladali su Crnu Goru 94-86 u drugom kolu skupine C

VIDEO

Drugi dan Eurobasketa donio je prvo iznenađenje, i to u našoj skupini C, gdje je BiH pobijedila Crnu Goru 94-86. Nakon što je u srijedu protiv Grčke gađao trice 0-9, a danas u prve tri četvrtine 1-8, u posljednjih deset minuta konačno je proradio Mirza Teletović pogodivši sva četiri šuta iza linije. Završio je susret s 23 koša.

- Igrali smo emotivno i presretni smo zbog pobjede. Ovo je najbolje što nam se moglo dogoditi uoči slobodnog dana - rekao je Kenan Bajramović.

Crnogorcima nije pomogla još jedna strašna partija Vladimira Dašića, kojemu su nedostajale tri asistencije do triple-double (14 poena, 11 skokova, sedam asista).

U 17 sati u Alytusu igraju Grčka i Finska, a u 20 Hrvatska i Makedonija.

Španjolska i Srbija do druge pobjede

Aktualni europski prvaci Španjolci u drugom kolu su rutinski slavili protiv Portugala 87-73. Opet je najzahvalniji bio Lakers Pau Gasol 20 koševa, a jedan manje upisao je Carlos Navarro. Nezaustavljivom dvojcu pridružio se i Marc Gasol s 10 koševa i devet skokova. O snazi Španjolske govori podatak da je trojac skoro cijelo drugo poluvrijeme prosjedio na klupi.

Reprezentacija Srbije furoznim startom je napravila veliku prednost protiv Latvije te ju je sačuvala do kraja za konačnih 92-77. Najbolji u redovima 'orlova' Krstić s 23 i Savanović s 19 koševa. Spomenimo da je i Bugarska pobijedila Belgiju 68-65.

Uvjerljivi Grci, Turci i Francuzi

U četiri utakmice održane u 17 sati nije bilo nikakvih iznenađenja. Favoriti Grčka, Francuska, Rusija i Turska upisali su očekivane pobjede, ujedno i druge na turniru.

Grčka se u našoj skupini C puno lakše obračunala s Finskom nego Hrvatska u srijedu. Grci su slavili 81-61, a najbolji u njihovim redovima bili su Ioannis Bourousis (19 koševa, 10 skokova) i razigravač Nikos Zisis (14k, 4s, 3a).

Francuzi su uvjerljivo pobjedili Izrael 80-68 nego što su to učinili dan prije s Latvijom. Iako su se 'gosti' pretkraj poluvremena približili, Francuzi su pojačali šuterski postotak. Najbolji je opet bio Tony Parker s 21 košem i osam asistencija te Nicolas Batum s 15 koševa.

Svjetski doprvaci Turci lako su slomili Veliku Britaniju 90-61, a Rusija je pobijedila Gruziju 65-58 uz 20 koševa i četiri skoka Kiriljenka.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani