Obavijesti

Sport

Komentari 8

Pukla je ljubav: Bivši realovac napušta Everton i ide u Katar

Pukla je ljubav: Bivši realovac napušta Everton i ide u Katar

To je logičan razvoj događaja s obzirom na odnos koji James Rodriguez ima s trenerom Rafaelom Benitezom. Ove sezone nije upisao niti jedan nastup, dok je prošle, dok je trener bio Carlo Ancelotti, u 26 utakmica postigao šest golova

VIDEO

Kolumbijski veznjak James Rodriguez (30) na rubu je odlaska iz Evertona, a prema britanskim medijima nalazi se u Kataru gdje pregovara o transferu. 

REAL MADRID v REAL SOCIEDAD SPANISH KING CUP 2019/2020. ROUND QUARTERFINAL.

To je logičan razvoj događaja s obzirom na odnos koji ima s trenerom Rafaelom Benitezom. Ove sezone nije upisao niti jedan nastup, dok je prošle, dok je trener bio Carlo Ancelotti, u 26 utakmica postigao šest golova.

Odlaskom Ancelottija, Kolumbijac je pao u drugi plan i izgubio volju za nogometom. Čak je i govorio kako razmišlja o mirovini, no navijači ga nisu shvaćali ozbiljno već su mislili kako je to samo izraz frustracije jer je zabetoniran na klupu kod Rafe Beniteza. Zaželio se nogometa, a kako je shvatio da se u Evertonu baš i neće naigrati, odlučio je potražiti novu destinaciju. Tražio je izlaz i pronašao ga u katarskim milijunima. 

FILE PHOTO: Premier League - Everton v Sheffield United

Rodriguez je stigao u Everton u rujnu prošle godine i tada je potpisao dvogodišnji ugovor s opcijom za treću sezonu. 

Tijekom karijere, među ostalim, igrao je za Porto, Monaco, Real Madrid i Bayern München, dok je u dresu kolumbijske reprezentacije skupio 80 nastupa i zabio 23 gola. Svojevremeno je bio jedan od najboljih mladih nogometaša na svijetu, a na svjetskoj pozornici pokazao se 2014. godine kada je na SP-u u Brazilu briljirao u dresu Kolumbije.

Bio je najbolji strijelac prvenstva, a njegov prekrasan volej protiv Grčke u osmini finala proglašen je najboljim golom Mundijala. Odveo je svoju reprezentaciju do četvrtfinala, živio je najljepše dane svoje karijere, velikani su se otimali za njega, a na kraju je završio u Kraljevskom klubu. Real Madrid je platio Monacu čak 75 milijuna eura, no taj novac nikada nije opravdao. Njegova karijera krenula je silaznom putanjom na najvećem vrhuncu, a za klub sa Santiago Bernabeua je odigrao tek 85 utakmica i zabio 29 golova. 

Danas, pak, u najboljim godinama (vrijedi 28 milijuna eura), odlazi u nogometnu egzotiku skupljati plodove svog talenta i praktički se oprašta od ozbiljnog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve