Obavijesti

Sport

Komentari 20

Pušnik zabijao na treningu kao pravi: Branco, mogu ja u igru?

Pušnik zabijao na treningu kao pravi: Branco, mogu ja u igru?
2

Pred kraj treninga, Pušnik je dao igračima slobodno da se isprobaju u izvođenju slobodnjaka. Golmane su bez milosti bušili Toma Bašić, Milić i Kožulj, a dva gola ljevicom zabio je i Pušnik

VIDEO

Zadnji trening prije puta u rumunjski Iasi igrači Hajduka odradili su u Žrnovnici, zbog zauzetosti Poljuda, te mira i dobrih uvjeta koji nudi kamp Mosora. Uoči treninga trener Pušnik obratio se igračima, još jednom ih opomenuo za neprimjereno ponašanje tijekom i nakon prijateljske utakmice protiv Junaka u Sinju.

- Naše ponašanje mora biti primjereno. Ako se na gostovanju pojavi ijedan jedini navijač red je da ga se pozdravi jer to su ljudi koji plaćaju ulaznice, kupuju naše proizvode, rade u firmama koje nas sponzoriraju... Nisu oni tu radi nas nego mi radi njih i tako se trebamo ponašati - rekao je Pušnik i dodao kako je u par navrata vidio igrače u kafićima.

- Nije to bilo van dozvoljenog izlaska, ali nije lijepo da vas vide kasno u kafićima. Razmislite malo o tome.

Nakon toga, igrači su odradili lakši trening. Pred kraj su podijeljeni u dvije grupe, a ako je suditi prema tome, u Rumunjskoj bi od prve minute trebao započeti standardan sastav. Pušnik na put vodi:

Bez iznenađenja, već je najavljeno da Sušić i Kalinić neće otputovati.

- Naš plan se zna. Rumunji su momčad koja igra čvrstu obranu. Svi stoje pozadi i teško primaju golove, ali to neće mijenjati ništa kod nas. Mi idemo zabiti gol, a ako zabijemo jedan ići ćemo i po drugi - najavio je trener Hajduka.

Pred kraj treninga, Pušnik je dao igračima slobodno da se isprobaju u izvođenju slobodnjaka. Golmane su bez milosti bušili Toma Bašić, Milić i Kožulj, a dva gola ljevicom zabio je i Pušnik. Okrenuo se trener Hajduka prema sportskom direktoru Brancu i povikao:

- Molim vas, direktore, ako može samo deset minuta u Rumunjskoj da i ja zaigram. Ne morate me posebno platiti.

Nakon treninga dio igrača iskoristio je pogodnost što uz kamp Mosora teče rijeka Žrnovnica pa su se rashladili, ušetali su spremno u rijeku. No mnogo njih se iznenadilo koliko je rijeka hladna.

Inače, trener Hajduka Marijan Pušnik uveo je novitet. Nakon svakog treninga nogometaši zajednički moraju povikati "Hajduk".

Pokretanje videa...

00:05
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka