Obavijesti

Sport

Komentari 2

Rade fotomontaže, a suce 'pljuju': Neka ga pojede lav

Rade fotomontaže, a suce 'pljuju': Neka ga pojede lav
1

Dabogda da više nikad ne sudio i neka ga pojedu lavovi. Želim Larriondi sve najgore, stajalo je u statusu srpskoga golmana Vladimira Stojkovića

VIDEO

Frank Lampard je opalio, lopta je bila 38 centimetara iza gol-crte, ali Urugvajac Larrionda odmahnuo je rukom. Ništa od gola, igra se dalje!
'Sudac Larrionda trebao bi otići k okulistu' naziv je grupe na Facebooku koja se pojavila odmah nakon završetka ogleda Engleske i Njemačke. I nije to jedini prijedlog. 'Jorgea Larriondu trebalo bi balzamirati' zove se još jedna grupa koja ga baš ne cijeni.
No nije veliki ogled osmine finala Larriondin debi na Facebooku otkad je u JAR-u.
'Smrad, govno i gnjida. Nanio je bol osam mili­juna Srba. Dabogda više nikad ne sudio i da ga pojedu lavovi u Africi. Želim mu sve najgore' stajalo je u statusu srpskoga golmana Vladimira Stojkovića na Facebooku nakon poraza Srba od Australije. Urugvajac tad nije vidio Cahillovo igranje rukom u šesnaestercu. A samo je taj jedan gol Srbiju dijelio od osmine finala SP-a.
'Svi mi koji mislimo da Larrionda treba ići u invalidsku penziju!' grupa je koju su na Facebooku osnovali bijesni srpski navijači. A ima ih još, Srbi su maštoviti u 'pljuvanju':
'Besplatno psovanje i pljuvanje Larrionde'.
Slično je prošao i Malijac Koman Coulibaly, koji nije priznao čist i regularan gol SAD-a u utakmici protiv Slovenije u skupini.
'SAD je pobijedio 3-2!!! Ma šalim se, sudio je Coulibaly' jedna je od grupa posvećenih sucu koji nakon te utakmice više nije sudio.
Suđenje Roberta Rosettija, Talijana hrvatskih korijena, ujedinilo je Australiju i Meksiko. Protiv Gane je isključio Australca Harryja Kewella, a Argentincu Carlosu Tevezu u osmini finala priznao je gol iz zaleđa protiv Meksika.
'Rosetti, kakav je osjećaj biti najomraženiji čovjek u Australiji?' nazvali su grupu koja se samo nastavlja na sve one koje se bave sucem koji ne blista na SP-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku