Obavijesti

Sport

Komentari 0

Radnici bez kojih Kauboji ne bi mogli do medalje

Radnici bez kojih Kauboji ne bi mogli do medalje
5

U reprezentaciji su možda u sjeni prvih zvijezda, no bez njih put do medalje bio bi znatno teži. On su radnici bez kojih se ne može do uspjeha

VIDEO

JAKOV GOJUN
Nekad je igrao u riječkom Zametu s Hrvatinom i trećim golmanom reprezentacije Pešićem, potom je otišao u Sisciju. Linin poziv ga je iznenadio. Gojun je odličan obrambeni igrač.
S tatom Nikicom i stricem Jakovom znao je otići u lov na zečeve, jarebice, veprove... Sad više ne ide tako često jer od silnih treninga i utakmica jednostavno više ne stigne

NAJUREDNIJI U REPREZENTACIJI
Jakov ima maniju urednosti! Pati od toga da mu je soba uvijek pospremljena i poludi ako mu donji lancun nije zategnut, otkrila je majka Mia.

VENIO LOSERT
Iako je u reprezentativnoj karijeri proživio predivne, ali i one malo manje sretne trenutke, Venio Losert golemim će slovima biti upisan u rukometnu povijest Hrvatske. Naime, on je jedini hrvatski rukometaš koji je osvojio dva olimpijska zlata. Bio je član Červarove momčadi u Ateni, ali i Kljajićeve u Atlanti. Neki su ga osporavali, no Venio ih je milijardu puta sve demantirao kao i na ovom prvenstvu.

ŠPANJOLSKA DRUGA DOMOVINA
Prije deset godina Venio je napustio RK Zagreb i otišao u Španjolsku. Od odlaska iz Hrvatske promijenio je čak pet klubova, ali svi oni su u Španjolskoj.

JOSIP VALČIĆ
Josip Valčić jedna je od hrvatskih rukometnih perspektiva, ali istodobno i jedan od najosporavanijih članova rukometne reprezentacije. Neki smatraju da je poziv među odabrane stekao “titulom” zeta Zorana Gopca više nego rukometnim umijećem. Na njegovu žalost, Červar mu nije dao pravu priliku da te tvrdnje demantira na terenu, ali za njega još ima vrlo mnogo vremena.

ČEKA DRUGO DIJETE
Kći Zorana Gopca Anja Valčić (21) i Josip već imaju dijete, tri godine staru kćer. Nedavno su doznali da je Anja ponovno trudna, za sedam mjeseci stiže prinova.

MATEO HRVATIN
Taj 29-godišnji rukometaš "kruh zarađuje" u Zametu. Oduševio je u utakmici protiv Slovačke, sa šest golova bio je najefikasniji naš igrač. U obitelji Hrvatin svi su zaluđeni rukometom i utakmice se ne propuštaju. Mateo pojašnjava:
- Moja majka vrlo emotivno proživljava moje nastupe i često plače od sreće. Ne može ni gledati, pa joj tata javlja rezultat.

GORAN ŠPREM
S rukometnom reprezentacijom osvojio je svjetsko i olimpijsko zlato te postigao niz drugih uspjeha. Kao član reprezentacije 2004. dobitnik je Državne nagrade za sport Franjo Bučar.
- Mi smo Talijansi. Kao Talijani u nogometu. Nekad malo slabije otvoriš, pa odeš do kraja. Valjda će tako biti i ovdje - zaključio je 28-godišnji Šprem.

77 GOLOVA ZA NORDHORN
Obožavaju ga u Nordhornu, gdje je jedan od najboljih. Zabio je 10 golova protiv Grosswaldta, ukupno 77 ove sezone. Ima samo osam isključenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!
KAKVA ŠAMARČINA

Danci nanijeli Hrvatskoj najteži poraz u povijesti reprezentacije!

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je 37-22 od svjetskog prvaka Danske u posljednjem nastupu na prijateljskom turniru u Oslu. U prvom poluvremenu zabila je samo šest golova i pošteno se izblamirala

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda
DOČEKAO GOL

Istra - Hajduk 1-1: Perišić zabio prvijenac, ali nije bilo dovoljno za slavlje! 'Bili' su došli do boda

Prvi je put hrvatski reprezentativac krenuo od prve minute otkad nosi dres Hajduka, a okrunio je to prekrasnim golom. No, bilo je to samo za bod jer je Istru krasno na početku u vodstvo doveo Lawal
Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?
DOBRODOŠAO U HNL

Pogledajte spektakularan prvi gol Ivana Perišića za Hajduk! Uopće ga nije htio slaviti!?

Napokon je dočekao i to. Ivan Perišić odapeo je ljevicom s 12-13 metara iz voleja i pogodio suprotnu malu mrežicu za oduševljenje Aldo Drosine. Uopće nije slavio gol!