Obavijesti

Sport

Komentari 1

Radnici bez kojih Kauboji ne bi mogli do medalje II

Radnici bez kojih Kauboji ne bi mogli do medalje II
6

U reprezentaciji su možda u sjeni prvih zvijezda, no bez njih put do medalje bio bi znatno teži. On su radnici bez kojih se ne može do uspjeha

VIDEO

VEDRAN ZRNIĆ
Dok on juri terenom i osvaja medalje, njegove dvije najveće navijačice - supruga Lana i 16-mjesečna kćerkica Tonja, koja se rodila na njegov 28. rođendan - bodre ga s tribina. Tonja mora biti visoko na Laninim ramenima kako bi bolje vidjela tatu i slala mu poljupce nakon svakog gola. Za vrijeme sezone živi u njemačkom Gummersbachu, gdje igra za istoimeni klub.

SESTRA TIHANA TRENEROVA SUPRUGA
Vedran ima sestru blizanku koja je udana za trenera golmana hrvatske nogometne reprezentacije Tomislava Ivkovića.

MARKO KOPLJAR
Što čovjek od 210 cm radi u rukometu? Dok je bio mlađi, Marko Kopljar (22), želio se baviti košarkom i trenirao je neko vrijeme. Nije mu išlo, pa se odlučio okušati u rukometu. Bio je to pun pogodak. Igra u Matkoviću, gdje je na posudbi iz Zagreba. Marko je najviši igrač prvenstva.

NAJVIŠE SAVJETA OD METLIČIĆA
Dobro poznajem sve igrače, ali najviše mi pomaću stariji, osobito Pero Metličić. Igramo na istoj poziciji i njegovi mi savjeti zaista puno pomažu, rekao je Kopljar.

DENIS ŠPOLJARIĆ
Za razliku od rukometnog terena, Denis je u kućanskim poslovima potpuno izgubljen. Majka Đurđa tvrdi da mu je najveća boljka veš mašina u koju nerijetko zalutaju sve boje. Rukomet mu je strast, a ponekad iz gušta ode na košarku. Kad je doma uglavnom "surfa" internetom.Tu i tamo otiđe u kladionicu, ali priznaje da to baš i nije za njega. Dobici su rijetki, a nikad ne prelaze 300 kuna.

MINISTAR SVIH MINISTARA
Ono što je Balić za napad, Špoljarić je za obranu. Pored njega se ni najveće zvijezde nisu naigrale, ministar obrane uglavnom je neprelazan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?