Obavijesti

Sport

Komentari 0

Radwanska i Schiavone u lovu na titule u Belgiji i Francuskoj

Radwanska i Schiavone u lovu na titule u Belgiji i Francuskoj
1

Poljakinja Agnieszka Radwanska, prva nositeljica turnira u Bruxellesu, igrat će u finalu protiv Simone Halep. Na turniru u Strassbourgu igraju Schiavone i Cornet...

VIDEO

Radwanska je u prvom polufinalu pobijedila Kaiju Kanepi 7-6(8), 6-3 nakon jednog sata i 58 minuta igre. Kanepi je propustila ogromnu šansu u prvom setu, jer je vodila s 5-1, te je imala dvije set-lopte. Ipak, treća tenisačica svijeta okrenula je meč u svoju korist i uknjižila i četvrtu uzastopnu pobjedu protiv Estonke, koja je 25. na WTA ljestvici.

U drugom polufinalu 20-godišnja Rumunjka Simona Halep, 49. tenisačica svijeta, pobijedila je Šveđanku Sofiju Arvidsson 6-4, 6-3 za 80 minuta igre, čime je izborila svoj treći WTA finale u karijeri. Prethodna dva izgubila je u marokanskom Fesu 2010. i 2011. godine.

Agnieszka Radwanska, koja je šest od ovogodišnjih sedam poraza na Touru pretrpjela od prve igračice svijeta, Bjeloruskinje Viktorije Azarenke, izborila je svoj 12. finale karijere u kojem će tražiti šansu za 10. naslov, a treći ove godine, nakon Dubaija i Miamija. Ta dva turnira osvojila je na tvrdoj podlozi, a u Bruxellesu se, dakako, u tjednu uoči Roland Garrosa, igra na zemlji.

Radwanska i Halep jedini dosadašnji meč odigrale su lani na Australian Openu, kada je Rumunjka uhvatila samo tri gema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Schiavone protiv iznenađenja turnira

Na drugom ovotjednom WTA turniru, koji se igra u francuskom Strasbourgu, u finalu su druga nositeljica, Talijanka Francesca Schiavone, i domaća predstavnica Alize Cornet, koja nastupa s pozivnicom organizatora.

Talijanska 31-godišnja veteranka pobijedila je u polufinalu Amerikanku Sloane Stephens 7-5, 6-1, dok je Cornet u francuskom ogledu bila bolja od Pauline Parmentier 4-6, 6-1, 6-3.

Schiavone je izborila svoj 16. finale u karijeri, te prvi nakon prošlogodišnjeg Roland Garrosa. Upravo je na tom Grand Slam turniru u Parizu prije dvije godine osvojila zadnji od svoja četiri naslova. Cornet će se, pak, u četvrtom finalu karijere, boriti za svoj drugi naslov, nakon Budimpešte 2008. godine. Na WTA ljestvici se 22-godišnja Francuskinja nalazi na 83. mjestu.

Schiavone protiv Cornet ima 7-1 u pobjedama u dosadašnjim mečevima.

WTA Bruxelles, polufinale:

Radwanska (1) – Kanepi (8) 7-6(8), 6-3

Halep – Arvidsson 6-4, 6-3

WTA Strasbourg, polufinale:

Cornet – Parmentier 4-6, 6-1, 6-3

Schiavone (2) – Stephens 7-5, 6-1

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi