Obavijesti

Sport

Komentari 92

Raketa je u najboljoj momčadi, a Modrić i Messi "griju" klupu

Raketa je u najboljoj momčadi, a Modrić i Messi "griju" klupu
6

Ivan Rakitić izabran je u najbolju momčad Primere. Hrvatski veznjak jedini je igrač Seville među najboljih 11. A tamo su čak sedmorica igrača Atletica, prvaka Primere

VIDEO

Hrvatski reprezentativni veznjak i kapetan Seville, Ivan Rakitić , u najboljoj je momčadi Primere za proteklu sezonu, objavila je službena stranica španjolske lige.

Raketa je jedini nogometaš Seville u najboljih 11. Hrvatski nogometaš postavljen je na poziciju ofenzivnog veznog igrača, odmah iza Cristiana Ronalda i Diega Coste. U najboljoj jedanaestorici nema Luke Modrića, kao ni Lionela Messija. Raketa je protekle sezone bio najbolji igrač Seville. Zabio je 12 golova za svoju momčad.

Rakitić je u najboljih 11 u veznom redu s Iturraspeom iz Athletic Bilbaa te s dvojcem iz Atletico Madrida, Kokeom i Gabijem. U napadu su već spomenuti Costa i Ronaldo, na golu je Courtois iz Atletica, a obranu čine čak trojica iz Atletico Madrida, Juanfran, Godin i Filipe Luis. Jedini uljez u obrani je Laporte iz Bilbaa.

Hrvatski veznjak odigrao je fantastičnu sezonu u Sevilli pa i ne čudi interes europskih velikana. Navodno je sve dogovoreno s Real Madridom i to bi trebala biti sljedeća Rakitićeva destinacija. U Realu dobro znaju što kupuju.

Rakitićev potez i asistencija za 2-1 pobjedu Seville protiv Reala bila je udarna vijest svih svjetskih medija. Raketin "sombrero" kojim je poslao Pepea u prazno vrtio se na sportskim portalima, a komplimenata na igru hrvatskog veznjaka nije nedostajalo.

VIDEO

Briljirao je Raketa i u Europi. Sevilla je osvojila naslov Europske lige, a Ivan Rakitić bio je igrač utakmice protiv Benfice u finalu prema Uefi, a ugledni portal goal.com izabrao ga je za najboljeg igrača Europske lige.

Klupa prepuna zvijezda

Kako mnogi sjajni nogometaši nisu našli mjesto u prvih 11 Primere, oni su završili na klupi. Tako su se Luka Modrić, Pepe, Leo Messi, Alexis Sanchez, Rafinha i Keylor Navas našli na klupi.

- Nije bilo mjesta za sve pa je klupa prepuna zvijezda - stoji na službenoj stranici Primere.

Primera, najboljih 11 (4-4-2):

  • Courtois (Atletico Madrid) - Juanfran (Atletico Madrid), Laporte (Athletic Bilbao), Godin (Atletico Madrid), Filipe Luis (Atletico Madrid) - Koke (Atletico Madrid), Iturraspe (Athletic Bilbao), Rakitić (Sevilla), Gabi (Atletico Madrid) - Ronaldo (Real Madrid, Costa (Atletico Madrid)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...