Obavijesti

Sport

Komentari 1

Rakitić: Ako Modrić ne potpiše za moj klub, bit će problema...

Rakitić: Ako Modrić ne potpiše za moj klub, bit će problema...

Izabere li Saudijsku Arabiju, to će biti čudesno. Da kaže kako to želi, nazvao bih ga za dvije minute i učinio sve da dođe u Al Shabab. Dobio bi sve potrebne informacije, rekao je Rakitić

VIDEO

Ivan Rakitić je ove zime napustio Španjolsku nakon 13 godina i potpisao za saudijski Al-Shabab. Kazao je kako ga je privukao veliki napredak nogometa u toj domovini, ali sigurno i deset milijuna eura koje će mu godišnje sjesti na račun. 

Pokretanje videa...

Rakitić osvojio Europsku ligu 03:32

I nije tamo došao samo igrati nogomet već će promovirati program vlade Saudijske Arabije prema kojem bi ta naftom bogata zemlja do 2030. godine diverzificirala svoje gospodarstvo te unaprijedila društvo socijalnim i kulturnim sadržajima.

Raketa uživa u Saudijskoj Arabiji i hvali njihov nogomet, a nada se kako bi mu se tamo mogao pridružiti veliki prijatelj i bivši suigrač iz hrvatske reprezentacije. Luka Modrić i on predvodili su vezni red 'vatrenih' na putu do svjetskog srebra u Rusiji 2018. godine. Njihove blistave partije pamtit ćemo zauvijek, jedan se umirovio prije četiri godine, a drugi ne odustaje u 39. godini.

A kad smo već Luke, već mjesecima diskutira se o njegovoj budućnosti. On bi htio produžiti ugovor s Real Madridom, žele ga Dinamo, saudijski i MLS klubovi, no još nije odlučio. Ako i jest, doznat ćemo odluku tek na kraju sezone. Nema tog kluba na svijetu koji ne bi htio dovesti najboljeg igrača iz 2018. godine pa tako ni u Al-Shababu ne bi imali ništa protiv ponovnog uparivanja 'vatrenog' dvojca.

Zagreb: Slavlje hrvatskih reprezentativaca nakon pobjede nad Gr?kom

- Ako dođe u Saudijsku Arabiju, a ne potpiše za Al Shabab, imat će problema sa mnom - rekao je Raketa za Arab News i nasmijao se. Pa nastavio...

- Izabere li Saudijsku Arabiju, to će biti čudesno. Da kaže kako to želi, nazvao bih ga za dvije minute i učinio sve da dođe u Al Shabab. Dobio bi sve potrebne informacije - kazao je bivši hrvatski reprezentativac.

Dodao je kako Luku doživljava kao brata i iako bi opet htio igrati s njim, bio bi i on sretan kada bi ostao igrati na vrhunskoj razini. 

- Odluči li se za još godinu dana u Madridu, uživanje u tome još neko vrijeme također bi bilo nevjerojatno

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti