Obavijesti

Sport

Komentari 23

'Hrvatska je za Ivana svetinja! Odazivat će se dok bude zdrav'

'Hrvatska je za Ivana svetinja! Odazivat će se dok bude zdrav'
5

Ivan je u najboljim godinama, nije imao ozbiljnijih ozljeda i sigurno neće tako brzo u igračku mirovinu. A to što je Euro odgođen za godinu dana kod njega baš ništa ne mijenja, prenio nam je njegov kum Marko Bralić

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Raketa se izvijao s Raquel: E, ovako se najbolje provode dani

Kombinaciji manjka sportskih događaja i viška prostora neki mediji pokušavaju doskočiti senzacijama bez podloge, a jedna takva lansirana je jučer u Španjolskoj, prema kojoj se Ivan Rakitić na ljeto vraća u Sevillu te kako je upitna njegova budućnost u hrvatskoj reprezentaciji.

Pokretanje videa...

Rakitić, Dan očeva 00:54

Ivan Rakitić se po tom pitanju još uvijek nije oglasio, jedina njegova objava na društvenim mrežama bila je kratak video u kome vrijeme u izolaciji krati vježbama sa suprugom Raquel, a u kome je poručio:

- Ovako se najbolje provode dani. Jedan trening s Raquel. Pozdrav svima, zajedno ćemo pobijediti virus. Ostanite u kući.

Što se događa s popularnim Raketom, provjerili smo kod njegovog prijatelja i kuma Marka Bralića – Keta, čije su se informacije uvijek pokazale najpreciznijima.

- Iskreno, već sam umoran od svih priča koje se vrte u medijima oko Ivana. Svaki prijelazni rok ili neka izvanredna situacija proizvede bezbroj priča od kojih većina nije istinita, i onda svi mene zovu. Moja veza s Ivanom je privatne prirode, mi smo prijatelji i kumovi, i ja nemam baš nikakvog utjecaja na njegove odluke koje se tiču nogometne karijere, niti mi na pamet pada miješati se u te odluke -kazao je Bralić i dodao:

- Ono što vam mogu sa sigurnošću kazati i potvrditi je da će se Ivan dok god bude zdrav i spreman odazivati pozivima izbornika hrvatske reprezentacije, kao što je uostalom i bilo svih ovih godina. Hrvatska reprezentacija za njega je svetinja, i tu nikad nije bilo ništa sporno. Ivan želi igrati za reprezentaciju, a hoće li ga izbornik pozvati, u kakvoj će biti formi, gdje će igrati... to je posve drugo pitanje. Ivan je u najboljim godinama, nikad nije imao ozbiljnijih ozljeda i sigurno neće tako brzo u igračku mirovinu. A to što je Euro odgođen za godinu dana, kod njega baš ništa ne mijenja - prenio nam je Bralić, koji, posve logično nije želio ništa komentirati o eventualnom preseljenju Rakitića u neki novi klub na ljeto.

Priča o transferu Ivana Rakitića bilo je i previše u zadnjih godinu dana, od kad je pao u drugi plan kod tadašnjeg trenera Barcelone Ernesta Valverdea. Prošloga ljeta pojavile su se špekulacije o njegovom prelasku, najprije u PSG, potom u Juventus, a priču je dodatno podgrijalo i Ivanovo neodazivanje Daliću na okupljanje reprezentacije uoči utakmica protiv Walesa i Tunisa u lipnju, odnosno Slovačke i Azerbajdžana u rujnu prošle godine.

Slično se ponovilo i ove zime, kada su ga neki selili u Atletico Madrid, sada i u Sevillu... Priča je bilo i bit će ih sve dok se situacija ne riješi na način da Rakitić produži ugovor s Barcelonom ili pronađe neki novi klub. No ono što je po svemu izvjesno i što je za nas na koncu ipak najvažnije, je da će Raketa i dalje biti na raspolaganju izborniku Hrvatske reprezentacije. Nadamo se u svom najboljem izdanju,  u kakvom je igrao u Rusiji, gdje je bio jedan od najboljih i najzaslužnijih za srebrenu medalju.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Raketa se izvijao s Raquel: E, ovako se najbolje provode dani

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu