Obavijesti

Sport

Komentari 27

Rakitić na naslovnicama! Inter i Juventus u lovu na 'vatrenog'

Rakitić na naslovnicama! Inter i Juventus u lovu na 'vatrenog'
2

Rakitić će se nastaviti boriti za svoje mjesto u Barci, ali ako se situacija ne promijeni Hrvat već ove zime odlazi u klub sa izraženim ambicijama u Ligi prvaka, tvrdi El Mundo Deportivo

VIDEO

Katalonski El Mundo Deportivo koji, naravno, 'živi i umire' s Barcelonom današnju je glavnu priču i naslovnicu posvetio našem Ivanu Rakitiću (31) koji je ove sezone apsurdno zapostavljen na Nou Campu.

Pokretanje videa...

24:10

Juventus opipava puls Barcelone u namjeri da već ove zime dovede Hrvata u Torino, pišu Katalonci dokazano dobro upućeni u tajne Blaugrane.

El Mundo dodaje kako je već neko vrijeme, ne samo za Rakitića nego i suigrača Artura Vidala (32) zainteresiran još jedan talijanski velikan, milanski Inter, čiji trener Antonio Conte (50) uz ljetne angažmane mladih talijanskih veznjaka Sensija (24) i Barelle (22) u zimskom prijelaznom roku želi europski iskusna i dokazana pojačanja, a Rakitić je upravo to: rutiner s pobjedničkim mentalitetom!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Rakitić će se nastaviti boriti za svoje mjesto u Barci, ali ako se situacija ne promijeni Hrvat već ove zime odlazi u klub sa izraženim ambicijama u Ligi prvaka' tvrdi El Mundo Deportivo stavljajući tako, barem zasad, Juventus u značajnu prednost nad Interom.

Iniesta: Rakitić je veliki igrač, ne bih ga pustio iz Barcelone!
Iniesta: Rakitić je veliki igrač, ne bih ga pustio iz Barcelone!

Prednost Nerazzurra je što bi 'Raketu' u momčadi dočekao suigrač iz Vatrenih, Marcelo Brozović (26). I Juventus i Inter imaju problema u veznom redu, ne toliko s kvalitetom koliko sa brojem igrača tj. širinom kadra u tom dijelu terena.

Inter je u te probleme upao kad ljetos nije uspio dovesti Vidala, a Juventus kada je novi trener Sarri (60) odlučio igrati sa četvoricom u veznom redu uz dodatne minuseve ozljeda i užasno spore prilagodbe mladog Francuza Rabiota (24) koji je prije koji mjesec došao iz PSG-a.

Kako god bilo, i Interu i Juventusu Rakitić bi bio ogromno pojačanje, a apsurd leži u tome da bi to bio i Barceloni samo da mu pusti igrati kao što je to činila zadnjih pet godina!

Rakitić je ove sezone za Barcelonu zaigrao samo deset puta i to sa mizernih 25 minuta po utakmici, a u startnih 11 bio je samo jednom (?).

Katalonci su ljetos iz Ajaxa doveli 22-godišnjeg Frenkieja de Jonga kao dugoročni klupski projekt pa ga forsiraju na poziciji na koju baš i nije navikao jer je na zadnjem veznom 'zacementiran' Sergio Busquets (31) pa cijela priča ide na štetu aktualnih rezultata, a preko Rakitićevih 'leđa' tj. minutaže.

Ivanu je tek 31 godina i još najmanje dvije-tri može biti ono što je već godinama: jedan od najpouzdanijih i najsvestranijih veznih igrača - na svijetu!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu