Obavijesti

Sport

Komentari 8

Rakitić: Želim igrati, kad sam na klupi nisam sretan!

Rakitić: Želim igrati, kad sam na klupi nisam sretan!
3

Dva dana prije utamkmice s Njemačkom na novinarskoj konferenciji u Bad Tatzmannsdorfu pred novinare su sjeli Ivan Klasnić i Ivan Rakitić

VIDEO

Ne znam koji će sastav zaigrati protiv Nijemaca, još nam izbornik ništa nije rekao, kazao je Ivan Rakitić, koji slovi kao jedna od prvih opcija dođe li do promjena u momčadi. Mnogi su očekivali njegov ulazak već protiv Austrije.
- Razočaran? Ne mogu tako reći, važno je da smo pobijedili. Ali, da sam sretan, nisam, možda sam i malo nezadovoljan. Izbornik je tu da odlučuje i to treba poštivati - priznao je Rakitić i onda još malo “podebljao” svoje mišljenje.
- Želim igrati i zato sam došao. Nisam od onih koji će reći: 'Hvala što sam ovdje, to mi je dovoljno!’. Ali važno je da nam ide dobro, da pobjeđujemo. Gladan sam igre i svoju ću šansu dočekati spreman. Nisam ni sa kim pričao, ali svi znaju kako se osjećam, što mislim i što mogu.
Ni Ivan Klasnić nije od onih koji bi trebali biti sretni što su na Euru.
- Nakon svega što mi se događalo, za mene je bonus biti ovdje. Ali ne bih htio biti samo navijač kao što sam bio u Portugalu, očekujem koju minutu. Spreman sam sto posto, zdrav, iako, uvijek se može dogoditi da ne zaigram.
Obojica vjeruju da možemo biti pravi.
- Austrija je iza nas, sad smo usredotočeni na Njemačku. Znamo sve o njima, znamo što moramo učiniti da pobijedimo. Moramo biti pravi i moći ćemo im parirati - tvrde obojica.
Za ohrabrenje, na dosadašnjih pet velikih natjecanja Hrvatska je uvijek u drugoj utakmica ostvarila pozitivan rezultat. U Engleskoj '96. pobijedili smo Dansku (3-0), u Francuskoj '98. Japan (1-0), u Japanu 2002. Italiju (2-1). U Portugalu 2004. smo izborili senzacionalan remi s Francuzima (2-2), a u Njemačkoj odigrali 0-0 s Japanom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo
On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru
ODGOJIO BROJNE 'VATRENE'

On je favorit za idućeg trenera Rijeke: Igrao je s Bobanom, a dijabetes mu prekinuo karijeru

Kod kuće u frižideru držim injekciju inzulina za opasne situacije. Rekao sam ženi da me slobodno pikne gdje god. Triput sam padao u hipoglikemijsku komu, otkrio nam je svojevremeno Silvijo Čabraja