Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ranieri: Čestitam Interu, a Roma je moralni pobjednik

Ranieri: Čestitam Interu, a Roma je moralni pobjednik
1

Čestitke idu Interu, no ja ću svakog svojeg igrača ponaosob izgrliti. Naša se sezona može smatrati dobrom, rekao je trener Rome Claudio Ranieri

VIDEO

- Očekivalo se da Inter osvoji prvenstvo, pa se nas može smatrati moralnim pobjednicima - rezime je sezone talijanskog nogometnog prvenstva Rominog trenera Claudija Ranierija.
- Nevjerojatno je ono što smo napravili kroz sezonu od kada sam stigao ovdje. Sjećam se protestiranja navijača i uspavanih zvijezdi kluba. Ipak, dečki su stali uz mene i napravili smo nešto nevjerojatno, usprotivili se Interovom već sigurnom osvajanju naslova prvaka. Obećali smo navijačima borbu do posljednjeg kola i to smo i učinili. Nismo stali sve dok se nije čuo posljednji sučev zvižduk.
- Čestitke, naravno, idu Interu, ali ja ću svakog svojeg nogometaša ponaosob izgrliti. Naša se sezona može smatrati dobrom, imali smo u njoj niz od 24 utakmice bez poraza - zaključio je Ranieri za kojeg je Gian Paolo Montali, šef odjela za ljudske resurse u rimskom klubu, kazao da će i sljedeće sezone biti na Rominoj klupi.
Oko 1500 navijača dočekalo je u zračnoj luci momčad "vučice" po povratku s posljednje utakmice u sezoni (pobjeda kod Chieva 2-0).
- Ponovno je došlo vrijeme da se zahvalimo navijačima. Sve što smo napravili njihova je zasluga, oni su posebni, jedinstveni, oni su naša žila kucavica - kazao je kapetan momčadi Francesco Totti.
- Sve do kraja davali smo sve od sebe i na to moramo biti ponosni. Ocijenio bih nas s 9.5 od maksimalnih 10 za ovu sezonu. Za savršenu ocjenu nedostajao je samo naslov, on bio bi šlag na torti naših uspjeha - izjavio je vratar Julio Sergio.
Nicolas Burdisso se nadovezao:
- Ne žalimo ni za čime. Kada se pogleda kako smo startali u sezonu u kojoj smo se do posljednjeg kola borili za naslov onda prevladava osjećaj zadovoljstva.
- Priuštili smo Interu pakao sve do samoga kraja. Ostaje nada da ćemo i mi, koji smo bili tako blizu, uskoro slaviti naslov prvaka - dodao je Daniele De Rossi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana