Obavijesti

Sport

Komentari 30

Hrvatska dobro krenula pa se raspala protiv Azerbajdžana

Hrvatska dobro krenula pa se raspala protiv Azerbajdžana
1

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija pretrpjela je četvrti poraz na SP-u u Italiji. Nakon dobrog starta protiv Azerbajdžana, Hrvatice su izgubile sljedeća tri

VIDEO

Hrvatska je bila na dobrom putu vratiti se na pobjednički kolosijek na ženskom odbojkaškom SP-u u Trstu, ali je ipak pokleknula. Azerbajdžanke su svladale izabranice Angela Vercesija 3-1 u setovima (23-25, 25-23, 25-13, 25-23).

Kako je krenulo, malo bi tko rekao da će se igra hrvatskih odbojkašica tako raspasti. U prvom smo setu držali vodstvo praktički od samog početka sve do ključnih trenutaka te iskoristili drugu set-loptu za 25-23. Sličan je scenarij bio u drugom setu, ali neobjašnjivim crnim rupama u igri, posebice gubitkom pet poena u nizu pri vodstvu 19-16, Hrvatice su dopustile Azerbajdžankama da u finišu seta povedu i izjednače rezultat.

Taj je gubitak drugog seta bio ključan trenutak cijelog meča jer se Vercesijeva ekipa u trećem setu potpuno raspala. Već je od početka bilo jasno da će Azerbajdžan povesti; imao je vodstvo od osam-devet poena, na koncu i 12 ušavši tako u četvrti set s vodstvom.

U četvrtom setu Hrvatice su opet vratile igru s početka, držale egal s Azerbajdžankama sve do 21-21, no tada naše protivnice bolje reagiraju i na drugu meč-loptu poentiraju za 25-23 i tri boda.

Hrvatska je ovim porazom pala na sedmo mjesto ljestvice s pet bodova iz šest utakmica, jednako kao i Azerbajdžan koji je u prednosti zbog bolje razlike u poenima. Tri mjesta koje vode u samu završnicu osigurale su Kina, Italija i Dominikanska Republika.

Posljednju utakmicu na SP-u Hrvatska igra u nedjelju od 20 sati, a protivnice su Belgijke.

SP u odbojci, skupina E, 3. kolo

  • Hrvatska - Azerbajdžan 1-3 (25-23, 23-25, 13-25, 23-25)

4. set: Hrvatska - Azerbajdžan 23-25

Nažalost, Hrvatska je izgubila i četvrti set! Iako smo dobro krenule, povele 2-0 i držale se u egalu sve do 21-21, Azerbajdžanke su u ključnim trenucima bolje reagirale te iskoristile drugu meč-loptu za 25-23 i ukupno 3-1 u setovima.

3. set: Hrvatska - Azerbajdžan 13-25

Potpuni raspad Hrvatske u trećem setu nakon tijesno izgubljenog drugog. Azerbajdžanke dominiraju od samog starta, vodile su s osam-devet poena razlike gotovo cijeli set, da bi na kraju došle u vodstvo dobivši treću dionicu 25-13.

2. set: Hrvatska - Azerbajdžan 23-25

Set pun uspona i padova iza je hrvatskih odbojkašica. Pri vodstvu 3-2 Azerbajdžanke su napravile seriju 4-0, ali vraćamo se sredinom seta i odlazimo na 19-16. Ipak, nakon time-outa Hrvatice padaju i novom serijom, ovaj put 5-0, Azerbajdžan odlazi u prednost krajem seta kojeg osvaja 25-23.

1. set: Hrvatska - Azerbajdžan 25-23

Hrvatska je povela u uzbudljivoj završnici prvog seta! Od samog početka naše su se djevojke odvojile na vodstvo od 2-3 poena koje su držale sve do samog kraja. Nakon vodstva 22-21, Hrvatska osigurava dvije set-lopte, a koristi drugu na servisu Azerbajdžana i uzima prvi set.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu