Obavijesti

Sport

Komentari 0

Rayo dobio Espanyol, Sevilla gubila pa remizirala kod kuće

Rayo dobio Espanyol, Sevilla gubila pa remizirala kod kuće

Minutu nakon izjednačujućeg pogotka zakuhalo se ispred klupe gostiju, gdje je Ocampos "počistio" suparničkog igrača i zaradio žuti karton, ali su prema njemu poletjeli svi igrači s klupe gostiju

VIDEO

Drugo kolo španjolskog nogometnog prvenstva otvoreno je u petak gostujućom pobjedom Rayo Vallecana sa 2-0 kod Espanyola, a Sevilla i Valladolid su odigrali 1-1 na Ramon Sanchez Pizjuanu.

Valladolid je poveo u 80. minuti, kad se Anuar sjurio kroz vezni red Seville, zakoračio u kazneni prostor i sa 15 metara pogodio donji desni kut domaćeg gola. Gosti su vodili samo šest minuta, a Sevilla je do izjednačujućeg pogotka stigla uz obilnu pomoć gostujućeg vratara Asenja i pričuvnog stopera Joaquina Fernandeza. Spomenuti igrači Valladolida nisu se mogli dogovoriti koji će krenuti na loptu u srcu kaznenog prostora pa je ona prošla između njih dvojice, došla do Rekika koji ju je poslao u nebranjenu mrežu.

Minutu nakon izjednačujućeg pogotka zakuhalo se ispred klupe gostiju, gdje je Ocampos "počistio" suparničkog igrača i zaradio žuti karton, ali su prema njemu poletjeli svi igrači s klupe gostiju. U Ocamposovu obranu su stigli igrači Seville. Na sreću, incident se nije pretvorio u opću tučnjavu, a sudac Pulido je pokazao crvene kartone po jednom igraču s klupe sa svake strane; kod domaćina ga je zaradio Acuna, a kod gostiju El Yamiq. 

Ivan Rakitić je ponovno ušao pred kraj utakmice u 78. minuti i nije najbolje reagirao kod vodećeg pogotka gostiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvu pobjedu u Rayo Vallecanu u novoj sezoni donijeli su Palazon (40) i Ciss (59). U prva dva kola klub iz Madrida je osvojio četiri boda u Barceloni, jer je u prvom kolu odigrao 0-0 na Camp Nou.

Na ljestvici je privremeno vodeći Rayo Vallecano sa četiri boda, ispred skupine od sedam klubova koji imaju po tri boda. Sevila, Espanyol i Valladolid su poredani od 12. do 14. mjesta sa po jednim bodom.

U subotu će biti odigrane tri utakmice: Osasuna - Cadiz (17.30 sati), Mallorca - Betis (19.30) i Celta Vigo - Real Madrid (22.00).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka