Obavijesti

Sport

Komentari 10

Razočarani Perišić: Inter nudi popust, Bayern ga neće otkupiti

Razočarani Perišić: Inter nudi popust, Bayern ga neće otkupiti
3

KRAJ POSUDBE Kud će Ivan Perišić nakon suradnje s Bayernom? On želi ostati u Njemačkoj, agenti traže destinacije u Premiershipu, a Inter je spreman Bavarcima ponuditi popust za otkup

VIDEO

Došao je na velika vrata u Njemačku pod bivšim izbornikom u reprezentaciji Nikom Kovačem, a sad je "na ledu". Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (31) je razočaran što ga Bayern neće otkupiti od Intera na kraju posudbe, piše talijanski FCInterNews.it.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Perišić u dobroj formi

Pokretanje videa...

00:33

Ivan je u Bayern stigao prošlo ljeto i na kraju sezone je njegova posudba gotova. Iako je izgledao jako dobro u dresu minhenskog kluba, Braco i ostatak njegovog vrha ne spominju ništa konkretno oko zadržavanja hrvatskog nogometaša u svojim redovima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema pisanju gore navedenog portala, njegovi agenti su u potrazi za novom destinacijom za Hrvata. Dakle, Inter više, čini se, nije opcija. S druge strane, Otok se spominje kao moguće sljedeće odredište, a koji klub točno - nitko nije siguran. Manchester United i Tottenham Hotspur se za sada spominju kao realne opcije. 

Podsjetimo, U "nerazzurre" je na posudbu došao Alexis Sanchez, oni ga žele zadržati, ali im je preskup. Poznato je još otprije da je United htio dovesti Perišića pa su u Interu otvorili vrata za pregovore i ponudili hrvatskog reprezentativca za čileanskog reprezentativca, piše Calciomercato.

Soccer 1. Bundesliga / Borussia Monchengladbach-FC Bayern Munich.

Ipak, bude li Bayern na kraju htio zadržati Perišića, Inter im je spreman dati popust na Ivanovu cijenu od 20 milijuna eura, koju su dogovorili prošloga kolovoza.

Perišić se morao potruditi pri svome dolasku u Bayern i izboriti mjesto u ekipi, a bude li ostao morat će to napraviti i ove sezone nakon što je u Bavarsku stigao Leroy Sane koji je njemačkog prvaka koštao 45 milijuna eura. Perišić je ove sezone za Bavarce odigrao 31 utakmicu i zabio šest golova uz 10 asistencija.

FILE PHOTO: DFB Cup - Semi Final - Bayern Munich v Eintracht Frankfurt

Osim toga, Perišić je pristao i na smanjenje plaće kako bi za mjesec dana produžio svoj boravak u Bavarskoj,  a trudom i zalaganjem pokazuje kako mu nije problem dokazati da u bavarskom gigantu ima mjesta i za njegove usluge. Ne prepoznaju li to Nijemci pa ga ne odluče otkupiti, marljivi hrvatski reprezentativac će biti razočaran.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram