Obavijesti

Sport

Komentari 126

Real dobio Cordobu, Luka bio jedan od boljih na travnjaku...

Real dobio Cordobu, Luka bio jedan od boljih na travnjaku...
6

Real je golovima Benzeme i Ronalda dobio Cordobu 2-0 u 1. kolu. Navijači nisu bili oduševljeni izvedbom. No neće ništa zamjeriti Modriću, koji je bio jedan od boljih...

VIDEO

Real Madrid otvorio je Primeru 2-0 pobjedom protiv Cordobe. Slavio je "kraljevski klub" u 1. kolu na Bernabeuu golovima Karima Benzeme i Cristiana Ronalda. 

No nije to bila predstava za pamćenje na što su reagirali i navijači pred kraj utakmice. Carlo Ancelotti zatvarao je utakmicu protiv slabašne Cordobe izvadivši jedinog pravog napadača, Benzemu, umjesto koga je na teren ušao Sami Khedira. Ronaldo je u 90. minuti ipak popravio dojam europskog prvaka.

Luka Modrić igrao je od prve minute. U napadu Reala bili su Ronaldo, Bale i Benzema, iza njih James Rodriguez. Modrić i Kroos bili su zaduženi za vezni red. 

Nije Cordoba bila impresionirana na Bernabeuu. Već u 7. minuti utakmice Casillas je mogao po loptu u gol. Odlična akcija gostiju, koju je Mike Havenaar završio vrlo dobrim udarcem. Otišlo je to malo kraj desne stative Ikera Casillasa.

Probudio se i Real, koji preko našeg Luke Modrića prijeti u 10. minuti susreta. Pucao je Luka sa 16 metara, ali nije pogodio okvir. Nastavio se pritisak Reala, a Cordoba je sve teže odolijevala napadima domaće momčadi.

U 30. minuti obrana Cordobe nije mogla ništa. Kroos je izveo korner, a Benzema je glavom zakucao loptu u mrežu za vodstvo Reala. Ostalo je 1-0 na poluvremenu. U drugom dijelu Real nije djelovao dobro. Kao da se malo opustio "kraljevski klub". U 70. minuti Cordoba zabija za 1-1, ali pomoćni sudac diže zastavicu. 

Strijelac je bio u zaleđu. Navijači baš i nisu bili presretni. Očekivali su daleko bolju predstavu svojih ljubimaca protiv slabašne momčadi kao što je Cordoba. Ronaldo je donekle popravio njihovo raspoloženje u zadnjoj minuti utakmice golom s 30-ak metara.

Luka jedan od najboljih

Luka Modrić bio je, uz Karima Benzemu, najbolji igrač Reala. Suvereno je držao Luka sredinu terena, dijelio lopte suigračima i gotovo svaka akcija kretala je od njega. Na početku je imao i jednu dobru šansu kad je malo nedostajalo da zabije Cordobi. 

Primera, 1. kolo:

  • Real - Cordoba 2-0 (Benzema 30, Ronaldo 90)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom