Obavijesti

Sport

Komentari 139

Real Madrid je konačno slavio: Golčina Balea, crveni Coentraa

Real Madrid je konačno slavio: Golčina Balea, crveni Coentraa
9

Real je slavio 3-0 na Bernabeuu golovima Rodrigueza, Balea i Nacha. Ronaldo je još bez gola iz igre u 2015. Bila je to prva pobjeda 'kraljeva' nakon tri poraza u nizu

VIDEO

Real je dobio Espanyol u 18. kolu Primere 3-0 i prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Espanyol je na Bernabeu stigao kao naručen za Realov izlazak iz krize.

Espanyol je zadnji put s Bernabeua otišao neporažen 2012. kad je izvukao 2-2. Zadnju pobjedu Espanyol na Realovom stadionu pamti iz davne 1996. godine (1-2).

Real je odlično otvorio utakmicu na Bernabeuu. Cristiano Ronaldo majstorski prima dijagonalnu loptu te iz prve idealno poslužuje Jamesa Rodrigueza. Real vodi od 12. minute. Ronaldo je ovom asistencijom postao najbolji dodavač u ligi , bila mu je to deveta ovosezonska asistencija. Vodeći je i po golovima (26).

REUTERS/PIXSELL

U 28. minuti već je bilo 2-0. Gareth Bale namjestio je loptu na 25 metara od gola. Fenomenalan slobodnjak Velšanina koji zabija od stative. Golman Espanyola mogao je samo gledati i zapljeskati sjajnom Baleu. Majstorski gol velškog nogometaša.

Brutalan start Coentraa: "Zaslužio je crveni karton"

U 53. minuti cijeli je stadion zviždao sucu Davidu Fernándezu koji je u svlačionicu poslao Fabija Coentraa. Portugalac je podignutim džonom startao na igrača Espanyola, za suca je to bio izravni crveni karton.

VIDEO

Ronaldo je prošao sa žutim kartonom jer je imao nešto za dodati glavnom sucu utakmice. Ovako iz prve ruke čini se kako sudac nije pogriješio što je poslao Coentraa na prijevremeno tuširanje. Start je zaista bio žestok, a Coentrao bi možda prošao bez crvenog kartona da nije išao s tako visoko podignutim džonom.

- Fabio Coentrao zaslužio je isključenje - rekao je stručnjak za suđenje Andujar Oliver za Marcu.

Youtube

Priču je na Bernabeuu 15 minuta prije kraja pred 75.000 ljudi završio Nacho za konačnih 3-0 Reala, koji je ovom pobjedom izašao iz krize nakon tri poraza u nizu.

Bale vs. Ronaldo

Gareth Bale zabio je fantastičan gol iz slobodnjaka. Pogled na statistiku odaje kako je Bale ne samo najbolji izvođač slobodnjaka u Realu, već i u Primeri. Velšanin je, otkako je došao u Real, izveo 15 slobodnjaka zabivši tri gola.

REUTERS/PIXSELL

Ronaldo je nekoliko puta u večerašnjoj utakmici nervozno reagirao prema Baleu , koji je, iako je bio u lošijoj poziciji, izabrao sam završiti akciju. Velšanin je imao nekoliko sebičnih poteza i u utakmici protiv Valencije.

Primera, 18. kolo:

  • Real Madrid - Espanyol 3-0 (Rodriguez 12, Bale 28, Nacho 76)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja