Obavijesti

Sport

Komentari 83

Real obavio posao: 'Riješili' Gijon, a iduće kolo čeka Barca

Real obavio posao: 'Riješili' Gijon, a iduće kolo čeka Barca
9

Real Madrid s 3-1 slavio je u 34. kolu španjolskog prvenstva protiv Sporting Gijona. Zadržali su prednost pred Barcelonom s kojom igraju iduće subote na Camp Nou

VIDEO

U 34. kolu Primere Real Madrid je dobio Sporting Gijon nakon što su gosti stigli u vodstvo iz jedanaesterca. Higuain je poravnao rezultat, a Cristiano Ronaldo i Benzema završili posao u drugom poluvremenu.

Da im nije nimalo ugodno što im Barcelona dahće za vratom uoči njihovog velikog susreta na Camp Nou Madriđani su pokazali već u prvim minutama susreta protiv Gijona jureći gol i pobjedu koja bi zadržala razmak od Katalonaca prije međusobnog ogleda u 'clasicu'.

Real je žestoko ušao u utakmicu, ali odlučnost da osvoje sva tri boda nakon pola sata igre koštala ih je jedanaesterca. Sergio Ramos zaradio je žuti karton zbog igranja rukom, ali i skrivio najstrožu kaznu koju je Gijon iskoristio i stigao u vodstvo.

Pogrešku su Realovci ispravili sedam minuta kasnije kada je Higuain zatresao protivničku mrežu. Higuain je gol postigao glavom, gurnuvši loptu u niži lijevi kut nakon asistencije upravo Ramosa.

Na odmor se otišlo neriješenog rezultata iako je Real još nekoliko puta zaprijetio golu gostiju, prvo preko Sahina iz slobodnog udarca koji je zatresao gredu, a potom i preko Cajellona čiji je udarac ipak završio pokraj gola.

Ni nastavak nije donio više mira obrani Gijona. Prvo je nasrnuo Benzema koji je tukao po sredini gola, a neprecizan je iz daljine bio i Marcelo.

U 74. minuti među strijelce sa 41. golom u prvenstvu upisao se i Cristiano Ronaldo.

Gijon je u 79. minuti ostao s igračem manje zbog dvostrukog žutog Canelle i posljednjih desetak minuta igre olakšao posao Realu koji je stigao i to trećeg gola. U 81. minuti konačnih 3-1 postavio je Karim Benzema.

Barcelona još mora odigrati svoj susret protiv Levantea, a iduće kolo susreću se upravo Madriđani i Katalonci u velikom derbiju na Camp Nou.

Nije moglo proći bez Mourinha

Treneru Reala očito je susret protiv Gijona značio više od onog što je samodopadni Portugalac htio pokazati. Nakon vodstva Gijona i izjednačenja Higuaina Mourinho je odmahnuo prema klupi gostiju. Reagirao je Jose nakon što je to prvi učinio njegov igrač, temperamentni Pepe. Realovac je napucao loptu prema klupi Gijona, oni su mu uzvratili što je izazvalo trenera Madriđana.

Mourinho je već stigao sve do klupe Gijona kada ga je zaustavio glavni sudac i spriječio daljnji incident odvukavši Mourinha natrag u njegov trenerski prostor.

Gesta Mourinha koji pokazuje nekome na klupi Gijona kako nije normalan, vrteći kažiprstom povrh sljepoočnice ipak su uhvatile kamere.

Provokacije Portugalca nisu ostale samo na tome. Nastavio je i nakon izjednačujućeg pogotka svoje momčadi, a zavadio se i sa sucem Monterom, koji ga je spasio kazni nekoliko minuta ranije, zbog sudačke odluke koja se 'Special Oneu' očito nije svidjela. Nešto za reći, odnosno izgestikulirati Mourinho je imao i nakon utakmice.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...