Obavijesti

Sport

Komentari 45

Real se konačno trgnuo: U šest minuta sredio je Getafe...

Real se konačno trgnuo: U šest minuta sredio je Getafe...

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitav susret za Real koji je sada drugi na ljestvici sa 46 bodova, pet manje uz dvije utakmice više od vodećeg Atletica

VIDEO

U zaostaloj utakmici 1. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Real je kao domaćin svladao Getafe sa 2-0 (0-0) i došao do druge pobjede zaredom. Golove za 'kraljevski klub' zabili su Benzema (60) i Mendy (66).

La Liga Santander - Real Madrid v Getafe

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je čitav susret za Real koji je sada drugi na ljestvici sa 46 bodova, pet manje uz dvije utakmice više od vodećeg Atletica, a tri više uz utakmicu više od treće Barcelone. Getafe je 13. sa 24 boda.

Madriđani su jedno vrijeme bili u žestokoj krizi i to na sredini sezone kada se raspliće sve. Ispali su iz Kupa od trećeligaša, ali uspjeli su se stabilizirati i s dvije pobjede zaredom doći do zraka te se približiti Atleticu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Real Sociedad i Manchester United će igrati u Torinu...
Real Sociedad i Manchester United će igrati u Torinu...

Nogometaši Manchester Uniteda plasirali su se u četvrtfinale engleskog FA kupa, oni su u osmini finala na svom Old Traffordu svladali West Ham United sa 1-0 nakon produžetka.

Kako nakon 90 minuta nije bilo golova, moralo se igrati dodatnih 30 tijekom kojih su domaći ipak uspjeli pronaći put ka pobjedi. U 98. minuti mrežu gostiju pogodio je McTominay koji je natrčao na lijepo ostavljenu loptu Rashforda.

FA Cup - Fifth Round - Manchester United v West Ham United

Ranije u utorak plasman u četvrtfinale izborio je i drugoligaš Bournemouth koji je kao gost svladao Burnley sa 2-0 (1-0). Golove su zabili Sturridge u 21. i Stanislas iz kaznenog udarca u 88. minuti.

U srijedu su na programu susreti Swansea City - Manchester City, Leicester City - Brighton and Hove Albion, Sheffield United - Bristol City i Everton - Tottenham Hotspur, dok će u četvrtak igrati Wolverhampton Wanderers - Southampton i Barnsley - Chelsea.

Još jedna subotnja drama: Everton zabio Unitedu gol za izjednačenje u nadoknadi...
Još jedna subotnja drama: Everton zabio Unitedu gol za izjednačenje u nadoknadi...
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...