Sport

Komentari 1

Realovac zavodi iz karantene: 'Javi mi se u privatne poruke'

Realovac zavodi iz karantene: 'Javi mi se u privatne poruke'

S tobom bih razgovarao čak i na kineskom, napisao je Reinier Jesus, napadač Real Madrida, mladoj odbojkašici Lauri Vidal na Twitteru nakon što je ona od njega zatražila da piše na španjolskom

Reinier Jesus Carvalho (18) donedavno je bio malo poznato ime široj sportskoj javnosti. Brazilac je uzdrmao nogometni svijet potpisom za Real Madrid. Predsjednik Perez i ekipa zbog njega su odlučili duboko posegnuti u džep i platiti Flamengu 30 milijuna eura odštete.

Reinier nije mogao odbiti takvu ponudu i "sletio" je na Santiago Bernabeu 20. siječnja. Odigrao je tri utakmice za Castillu, drugu momčad madridskog kluba i odmah zabio dva gola te ostvario jednu asistenciju. Ima mali potencijala, nema što. Proces prilagodbe brzo je prošao, barem ako je vjerovati Reinerovim upisima na društvenim mrežama.

Naime, Reinier se ovih dana u samoizolaciji osjećao malo usamljeno pa je "surfao" Twitterom i pronašao lijepu odbojkašicu Lauru Vidal, zvijezdu Dayton State Falcona. Laura je rodom iz Rio de Janeira.

- Možemo li prijeći na privatne poruke - napisao je hrabro Reinier na jednu Laurinu objavu, a odbojkašica je brzo odgovorila:

- Moraš pričati španjolski - kazala je.

Reiner je, kao i dosta brazilskih nogometaša, pravi šarmer pa je prihvatio igru.

- Ma s tobom bih razgovarao čak i na kineskom - odgovorio je Reinier Lauri, inače velikoj navijačici Chelseaja.

Nitko ne zna što je bilo dalje, ali navijači Real Madrida vidjeli su Reinier upise i oduševljeni su. "Ti si legenda, dobrodošao u Real Madrid", samo je jedna od poruka podrške. 

Najčitaniji članci