Obavijesti

Sport

Komentari 22

Što s Modrićem? Odluka o Luki među najvažnijima u Madridu...

Što s Modrićem? Odluka o Luki među najvažnijima u Madridu...
2

Na Luki je konačna odluka i Real će je poštivati kakva god ona bila. No pod uvjetom da hrvatski kapetan ne stvara potencijalne probleme bude li još više grijao klupu nego sada

Iako je nogometni svijet stao, to ne znači da klupski menadžment može sjediti skrštenih ruku, kao što manje-više, uz poneko vježbanje, to mogu nogometaši. Uz nadu da svijet brzo preboliti pošast korona virusa brzo će nove sportske sezone, a za nju treba biti spreman. Vrijeme definitivno nikome neće biti izgovor.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez i njegovi asistenti moraju svojoj momčadi dati još malo svježine, boje u lice, tko god ju vodio, Zinedine Zidane ili neki novi trener kojeg zagovaraju navijači Kraljevskog kluba. No to ovdje nije tema.

Jedno od najvećih strateških pitanja koje Madriđani moraju riješiti, prema Marci, jest Luka Modrić. Njegova budućnost u Realu i dalje nije potpuno izvjesna premda prema ugovoru u toj budućnosti ima još jednu godinu.

Modrić, Dalić i 'vatreni' poručili svim Hrvatima: Ostanite doma!
Modrić, Dalić i 'vatreni' poručili svim Hrvatima: Ostanite doma!

Ove je sezone Modrić polako gubio svoju ulogu u Zidaneovoj momčadi, a što bi se moglo nastaviti i dalje s obzirom da se bliži 35. rođendan. David Beckham u Inter Miamiju rado bi vidio hrvatskog kapetana kojeg sigurno mami novac koji bi dobio u MLS-u, a odvlači trenutna situacija koja ne nagovještava nastavak sezone, što sigurno ne bi bio oproštaj od Santiago Bernabeua kakav bi doličio nakon osam godina.

Međutim, na Luki je konačna odluka i Real će je poštivati kakva god ona bila. No pod uvjetom da ne stvara potencijalne probleme bude li još više grijao klupu.

Čilić oduševio sve nogometnim umijećem: I Modrić se naklonio
Čilić oduševio sve nogometnim umijećem: I Modrić se naklonio

A to bi se moglo dogoditi uspije li Real u naumu i već ovog ljeta dovede iz Ajaxa Donnyja van de Beeka. Perez i najbliže mu društvo moraju riješiti i status Achrafa Hakimija, desnog beka koji je tijekom dvije sezone na posudbi u Borussiji Dortmund otišao valjda dvije razine gore, moraju se pozabaviti i napadačima jer Luka Jović ni na koga nije ostavio pozitivan dojam, zatim drugog golmana (Areola ili Lunin), Ceballosa, Odegaarda... Puno je stvari, ali nekako je najvažnija ona s Modrićem.