Sport

Komentari 126

Rebić se vratio na Instagram, izbrisao reprezentaciju iz opisa i otkrio gdje provodi ljetni odmor

Rebić se vratio na Instagram, izbrisao reprezentaciju iz opisa i otkrio gdje provodi ljetni odmor

Hrvatski nogometaš privremeno je ugasio profil na Instagramu nakon što se preko njega odlučio obračunati s izbornikom Dalićem i stručnim analitičarima. Ponovno ga je aktivirao uz sitnu, ali bitnu promjenu

Ante Rebić (27) ponovno je aktivirao svoj Instagram profil nakon što ga je ugasio uslijed salve kritika na račun izbornika Zlatka Dalića, ali i HRT-ovih stručnih analitičara.

Javnosti nije mogao da ne zapne za oko detalj da je Rebić u svom opisu izbacio hrvatsku nogometnu reprezentaciju pa tako sada samo stoji da je nogometaš Milana.

Ante se pratiteljima pohvalio kako odmor uoči priprema s Milanom provodi na grčkom otoku Mykonosu. Sunča se i odmara, očito bez ikakvih briga...

Prije dva tjedna, navodno, je održan sastanak hrvatskih 'stožernih' reprezentativaca i izbornika na kojem je Ante Rebić bio jedna od tema razgovora.

- Dalić nije potvrdio niti demantirao sastanak s igračima na kojem su navodno bili prisutni kapetan Luka Modrić, Ivan Perišić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Šime Vrsaljko. Rebićevu ispriku još nismo dočekali i Dalić ga neće zvati na sljedeće reprezentativne akcije. Kao i još nekoliko igrača koji su, kako je kazao izbornik, potrošili kredite - javio je tad RTL-ov reporter Marko Vargek.

Podsjetimo, Rebić je u medijima označen kao jedan od glavnih krivaca za ispadanje s Eura budući da je nekoliko minuta do kraja poluvremena uz teren mijenjao kopačke, a Hrvatska je u tim trenucima primila gol za 1-1. Nakon svega, na svom je Instagram profilu iznio svoje mišljenje tko je 'krivac'.

- Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska - objavio je na Instagram priči Ante Rebić, a ubrzo ju izbrisao i privremeno ugasio profil.

POGLEDAJTE SLOW MOTION ČETVRTFINALA ARMAGEDONA 2:

Najčitaniji članci