Obavijesti

Sport

Komentari 1

Reims šokirao PSG-ove zvijezde: Do velikog boda u nadoknadi

Reims šokirao PSG-ove zvijezde: Do velikog boda u nadoknadi

PSG je bio bez ideje, bez žestine, unatoč prisutnosti Mbappea, Neymara i Messija. Zanimljivo, bila je to četvrta ligaška utakmica PSG-a u 2023. godini, a pariški sastav je dobio samo jednu uz dva poraza

VIDEO

 U posljednjem susretu 20. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG i Reims su odigrali 1-1, a gosti su šokirali prvaka izjednačivši u šestoj minuti sudačke nadoknade.

PSG je poveo u 51. minuti golom Neymara, no osam minuta kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco Verratti. Kada se već činilo da će PSG upisati pobjedu, Folarin Balogun je u šestoj minuti nadoknade šokirao Park prinčeva.

Ligue 1 - Paris St Germain v Stade de Reims

PSG je bio bez ideje, bez žestine, unatoč prisutnosti Mbappea, Neymara i Messija. Zanimljivo, bila je to četvrta ligaška utakmica PSG-a u 2023. godini, a pariški sastav je dobio samo jednu uz dva poraza (Lens, Rennes) i jedan remi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U ranije odigranom susretu Lyon je na gostovanju pobijedio Ajaccio sa 2-0 ostvarivši prvu ligašku pobjedu u četiri nastupa ove godine.

U prva tri ligaška susreta u 2023. Lyon je upisao dva poraza i remi uz razliku pogodaka 1-3, a tek je u četvrtom pokušaju stigao do pobjede.

Ligue 1 - Paris St Germain v Stade de Reims

"Lavovi" su do tri boda stigli na gostovanju kod Ajaccio, a strijelci su bili Johann Lepenant (20) i Alexandre Lacazette (72). Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren igrao je za Lyon do 75. minute.

Gostujuće pobjede ostvarili su i Montpellier koji je pobijedio Auxerre sa 2-0, te Toulouse koji je porazio Strasbourg sa 2-1.

Junak gostujućeg slavlja Montpelliera bio je dvostruki strijelac Stephy Mavididi (62, 80). U posljednjim trenucima susreta domaćin je mogao ublažiti poraz, no Birama Toure nije realizirao jedanaesterac.

Tri boda je osvojio i Toulouse pobijedivši na gostovanju Strasbourg preokretom sa 2-1.

Domaćin je poveo u 20. minuti preko Kevina Gameira, no u nastavku je Thijs Dallinga s dva gola okrenuo rezultat (25, 51). U sudačkoj nadoknadi utakmice Gameiro je "pocrvenio".

Brest je bio uvjerljiv protiv Angersa pobijedivši sa 4-0. Golove su zabili Jeremy Le Douaron (14), Steve Mounie (34), Franck Honorat (59) i Pierre Lees-Melou (84).

U prvom nedjeljnom susretu Nica je porazila Lille sa 1-0 ostvarivši tek drugu pobjedu u zadnjih šest kola.

Pogodak odluke zabio je Gaetan Laborde u 34. minuti utakmice na asistenciju Bardeinea Bouananija.

Na ljestvici vodi PSG sa 48 bodova, drugi je Lens sa 45 bodova, dok je treći Marseille sa 43 boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram