Obavijesti

Sport

Komentari 3

Rekordni broj umrlih od korone u Sankt Petersburgu, ali i dalje će se tamo igrati četvrtfinale

Rekordni broj umrlih od korone u Sankt Petersburgu, ali i dalje će se tamo igrati četvrtfinale

Glasnogovornik Uefe je za AFP izjavio da ruska zdravstvena situacija "ne mijenja ništa po pitanju momčadi" te da europska krovna nogometna organizacija "nema u planu mijenjati lokaciju tog dvoboja"

Četvrtfinalna utakmica Europskog nogometnog prvenstva koja je na rasporedu u petak, 2. srpnja, u Sankt Peterburgu, bit će odigrana u tom gradu unatoč rekordnom broju oboljelih i umrlih s Covidom-19, koji je zabilježen u protekla 24 sata, potvrdili su u ponedjeljak, iz organizacije natjecanja za agenciju AFP.

Četvrtfinalni par koji će igrati za mjesto u polufinalu u Sankt Peterburgu bit će pobjedničke momčadi iz dvoboja osmine finala u kojima se sastaju Hrvatska - Španjolska i Francuska - Švicarska.

"Četvrtfinale će biti odigrano kako je i planirano", objavili su iz službe za medije Organizacijskog odbora Eura 2020.

Glasnogovornik Uefe je za AFP izjavio da ruska zdravstvena situacija "ne mijenja ništa po pitanju momčadi" te da europska krovna nogometna organizacija "nema u planu mijenjati lokaciju tog dvoboja".

U Sankt Peterburgu je u posljednja 24 sata koronavirusom zaraženo 1335 osoba, a u Rusiji je s Covidom-19 preminulo 611 ljudi.