Obavijesti

Sport

Komentari 53

Remi Rijeke i Slaven Belupa nakon ''ludnice'' na Kantridi

Remi Rijeke i Slaven Belupa nakon ''ludnice'' na Kantridi
9

Slaven Belupo je dvaput vodio na Kantridi, no momčad Matjaža Keka se vraćala i u 82. minuti uspjela preokrenuti, da bi gosti u 89. minuti ipak uspjeli pogoditi za 3-3...

VIDEO

Rijeka i Slaven Belupo su za razliku od prave dosade na Poljudu u splitskom derbiju, odigrali susret s puno preokreta i čak šest golova. Na Kantridi je završilo 3-3, a momčad Matjaža Keka tako još uvijek ne zna za pobjedu. 

Već u osmoj minuti veliki šok na Kantridi. Muzafer Ejupi sjajno je skočio na ubačaj s desne strane te glavom prvo pogodio lijevu stativu, a onda, kada mu se lopta odbila u noge, sigurno pogodio za veliko vodstvo 'farmaceuta'. U 18-minuti riječki Brazilac opasno je zaprijetio kada je odlično gađao s nekih 25 metara, ali Moisesova lopta prozujala je tik uz lijevu vratnicu. 

Moises se osramotio s bijele točke

Rijeka je pet minuta prije kraja prvog poluvremena imala priliku za izjednačenje iz penala, no Moises je s bijele točke pucao kao vjerojatno nitko nikada prije njega. Bio je to grozan pokušaj, lopta je u nečemu što je trebala biti panenka, samo po travi 'dopuzala' do gola Slavena gdje ju golman Rozman nogom odbija. Kek se kod klupe domaćina nije niti pomaknuo u nevjerici što je napravio inače vrlo dobri Brazilac. 

Međutim, u samoj završnici prvog poluvremena Rijeka je ipak uspjela izjednačiti. Bezjak je pred golom Belupa zaustavio jedan blagi udarac, brzo se okrenuo i lakoćom zabio za 1-1. 

Iako se činilo da je taj gol oporavio Rijeku, već u drugoj minuti nastavka novi šok na Kantridi. Zabio je Muzafer Ejupi, a Anas Sharbini šest minuta kasnije promašuje veliku priliku za novo izjednačenje. 

Balaj i Bezjak za preokret, Križman u 89. za 3-3

Ipak u 68. minuti Bekim Balaj jednu odbijenu loptu uspijeva pospremiti u mrežu za veliko oduševljenje domaćih navijača. Isi igrač u 74. pogađa stativu, a dvije minute kasnije Lešković je glavom iz blizine neometan prebacio cijeli gol. 

U 82. minuti Rijeka je ipak uspjela do vodstva. Roman Bezjak dobio je loptu s lijevog boka, okrenuo je potom zadnju liniju gostiju i pogodio niskom jakom loptom donji desni kut. Činilo se tada da će Rijeka nakon teške muke ipak do sva tri boda, no u 89. minuti lopta se neočekivano odbila do Sandija Križmana koji je iz čiste situacije, nekih pet metara iskosa s desne strane, lako matirao Simona Slugu za novo izjednačenje i konačnih 3-3. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju