Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ribery izluđivao Arsenal, igrao Lacazette, debitirao je i James

Ribery izluđivao Arsenal, igrao Lacazette, debitirao je i James
1

Prijateljsku su utakmicu u Aziji odigrali i Leicester i WBA, West Brom je poveo u 10. minuti golom Jaya Rodrigueza, izjednačio je lijepim golom Mahrez, a u jedanaestercima je Leicester pobijedio sa 7:6

VIDEO

Bayern je u utakmici International Champions Cupa u Kini s Arsenalom odigrao 1:1. U klasiku, jer njemački prvak i topnici često se susreću zadnjih godina, a posljednja tri okršaja Bayern je pobijedio sa po 5:1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nije bilo Neuera ni drugoga golmana Ulreicha, Müller je bio kapetan, a na golu je u prvom dijelu bio Starke, u drugom Früchtl.

Na drugoj strani, Kolašinac i Lacazette su igrali, ali najviše se ipak iščekivao debi Jamesa Rodrigueza. I imao je Kolumbijac prvi opasan udarac na utakmici, u prvim minutama

Prvi je gol postignut u devetoj minuti, kada je Miles srušio Bernata, a Lewandowski iz dvojbenog penala sigurno pogodio.

I premda više nije bilo golova, bilo je i te kako uzbudljivo, barem do posljednjih 20-ak minuta kada su oba trenera promijenila kompletne postave.

Bayern je zatresao mrežu iz zaleđa, Lacazette u 32. minuti sam izišao pred Starkea, koji je obranio, a onda je uslijedio Čechov šou!

Najprije je odlično obranio Bernatov udarac u 39. minuti, pa Jamesu dvaput u 42., pa Jamesu u 49. nakon lijepe akcije Comana i propuštene lopte Lewandowskog. Još je jedan zicer imao Bayern, kada je Xhaka izbio na crti ispred Jamesa.

A sve je te opasnosti zakuhao Franck Ribery, koji je izluđivao Arsenalovu obranu.

Zanimljivo, u 42. je minuti Wenger iz igre izvadio Seada Kolašinca, iako nije bilo vidljivih znakova ozljede.

I onda u 94. minuti Iwobi zabija glavom s desetak metara za 1:1, nakon lijepe akcije i asistencije Ramseya.

Prijateljsku su utakmicu u Aziji odigrali i Leicester i WBA, West Brom je poveo u 10. minuti golom Jaya Rodrigueza, izjednačio je lijepim golom Mahrez, a u jedanaestercima je Leicester pobijedio sa 7:6.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...