Sport

Komentari 5

Riječani naplaćuju dug: Gorica ih je jedina dvaput pobijedila...

Riječani naplaćuju dug: Gorica ih je jedina dvaput pobijedila...

Rijeka je ove sezone u HNL-u izgubila samo četiri puta: jednom od Dinama, jednom od Lokomotive i dvaput: baš od Gorice, koja drugoplasirane Riječane dočekuje u subotu u 19 sati

I glavni trener Gorice Sergej Jakirović i kapetan Igor Čagalj igrali su za Rijeku kojoj su ostali u sjajnom sjećanju, i igrački i ljudski.

Lijepa zagrebačka nogometna priča zvana HNK Gorica ima jak riječki pečat. Pa, kako to često biva, protiv Rijeke najčešće - briljira.

Bijeli su ove sezone u HNL-u izgubili samo četiri puta: jednom od Dinama, jednom od Lokomotive i dvaput: baš od Gorice.

U subotu je zato vrijeme za 'naplatu dugova'. Ta dva poraza uoči gostovanja kod Crvenih ističu i šef RI-struke i kreator Rijekine igre.

Glavni trener Igor Bišćan najavljuje:

- Nismo u mogućnosti puno rotirati, ali vjerujem u dečke koji su dokazali da se znaju prilagoditi situaciji. Mi smo triput uzastopno pobijedili, a idemo momčadi koja nas je ove sezone dvaput pobijedila i to bi nam trebao biti dodatan motiv.

Veznjak Domagoj Pavičić 'na liniji' je sa šefom struke:

- Čeka nas zadnji krug prvenstva, bodovi su bitni za drugo mjesto. Gorica nas je uz Dinamo jedina porazila na proljeće i to nam je motiv više da im uzvratimo. Moramo ući, agresivno i čvrsto, nametnuti ritam i onda imamo velike šanse za tri boda - rekao je Pavičić.

Najčitaniji članci