Obavijesti

Sport

Komentari 18

Riječke ring sestre zasjenile su i borce: Prvo smo bile skeptične

Riječke ring sestre zasjenile su i borce: Prvo smo bile skeptične
6

Sestre Rea (24) i Dagmar (22) studentice su koje svoj honorar zarađuju hostesiranjem na MMA borbama. Iako su prvo bile skeptične, simpatične Riječanke priznale su kako im je drago da su dio spektakla

VIDEO

One su neizostavni dio svakog borbenog spektakla. Zbog njih nerijetko i borci padnu u drugi plan, a one postanu zvijezde večeri. One su ring-djevojke.

- Sve se dogodilo jako brzo. Dobile smo upit i iako smo bile skeptične, sad nam je drago da smo pristale na to - pričaju nam Rea (24) i Dagmar Plišić (22), djevojke koje su zapalile gledatelje borilačkih sportova u hrvatskoj MMA promociji FNC-u.

POGLEDAJTE VIDEO: Riječke ring sestre

Iako nam priznaju da im se život nije nešto dramatično promijenio nakon što su ušle u ring FNC-a, priznaju da imaju više pratitelja na društvenim mrežama, s kojima dolaze i razne ponude.

- Dobile smo pozive na jahte, ručkove, večere, ali nismo ni na što pristale - pričaju nam riječke studentice te dodaju kako im se dosad nijedan borac nije upucavao.

- To su sve vrhunski sportaši. Oni dođu ovdje isključivo pobijediti. Fokusirani su na borbu - govore nam djevojke, koje vole pogledati dobru borbu, a otkrile su nam kako bi se možda i vidjele u vezi s borcem.

- Zašto ne? Ako ispunjava očekivanja koja imam od dečka... Još nemam neki određeni tip muškarca. Za sada mi je dovoljno da je iskren, vrijedan, dobar, razuman, osjećajan - govori nam Rea, a Dagmar priznaje kako ona ima tip, a to su visoki i tamni muškarci.

Iako su jako tajanstvene kad je riječ o muškarcima koji im se sviđaju, Rea i Dagmar složile su se da im je jedan od najzgodnijih sportaša nogometaš Ante Rebić, ali i borac Ivan Erslan. Obje čvrsto stoje pri stavu da nikad ne bi pristale na seks na jednu noć s nepoznatim muškarcem.

Unatoč dobroj genetici i njegovanom izgledu, ove atraktivne brinete priznale su nam kako često primaju pozitivne, ali i negativne komentare.

- Uvijek je bilo onih koji su nezadovoljni sami sa sobom pa su im i takvi komentari. Imamo sreću da je puno veći broj lijepih i pozitivnih komentara, a na ostale se ne obaziremo - govore nam prekrasne sestre.

Rea se bavi modelingom, a Dagmar je najveća ljubav šminkanje. Jednog dana planiraju otvoriti nešto svoje, no za sada, dok studiraju i žive s roditeljima, govore kako se od ovog posla lijepo da živjeti.

- Kad si studentica i na roditeljskoj brizi, ovo je dobar džeparac - priznaju nam sestre Plišić te dodaju kako je za ovaj posao fizički izgled bitan, ali ne i presudan.

One, barem između rundi, uljepšavaju ratnički MMA ugođaj na Armagedonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe