Obavijesti

Sport

Komentari 46

Rijeka i Dinamo dobili kazne; Boban kažnjen zbog grube igre

Rijeka i Dinamo dobili kazne; Boban kažnjen zbog grube igre
1

Bobana čekaju tri utakmice suspenzije i novčana kazna od tri tisuće kuna zbog grubog starta otvorenim đonom na predio lista protivničkog igrača. Također, kažnjeni su Rijeka, Osijek i Dinamo

VIDEO

Saša Pavličić Bekić, disciplinski sudac 1. HNL donio je kazne za 17. kolo na temelju prijava sudaca i delegata.

Gotovo pogibeljan start Gabrijela Bobana na Marija Šituma u utakmici Osijeka i Dinama izazvao je lavinu reakcija, a odluka je sljedeća: Bobana čekaju tri utakmice suspenzije i novčana kazna od tri tisuće kuna zbog grubog starta otvorenim đonom na predio lista protivničkog igrača.

Na istoj utakmici od strane navijačke skupine Kohorta u 76. minuti upaljene su dvije baklje od kojih je jedna bačena prema terenu, dok je među navijačkom skupinom BBB u 32. minuti zabilježeno neprimjereno skandiranje kažnjivo po članku 88. DP HNS-a te je na tribini u 61. minuti upaljena jedna baklja. 

Zbog toga je NK Osijek kažnjen novčanom kaznom od osam tisuća kuna, a GNK Dinamo kaznom u ukupnom iznosu od 17.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

NK Osijek mora platiti i kaznu od 5.000 kuna zbog momčadskog prekršaja kažnjivog po članku 54. DP HNS jer su 'u 78. minuti igrači NK Osijek grupno okružili, negodovali te prigovarali sucu utakmice nakon što je isti isključio igrača br. 7'.

Na utakmici između Rijeke i Cibalije na istočnoj tribini stadiona domaći navijači u 61. i 64. minuti upalili su ukupno četiri baklje zbog kojih je HNK Rijeka kažnjena novčanom kaznom u iznosu od osam tisuća kuna.

Lorenco Šimić (Hajduk) i Josip Jurendić (Split) koji su isključeni zbog dvije opomene, kažnjeni su sa po jednom utakmicom zabrane igranja i novčanim kaznama u iznosu od po tri tisuća kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića